Jeg har ikke rigtigt fået skrevet om det, men i går var det Creative Playhouse 3.1. Denne gang blev det afholdt på Lumby skole. Så i morgen kl. tideligt, på en høj hellig 1. påske dag, der ringede vækkeuret :s Jeg måtte op og pakke, da jeg ikke havde haft tid til det, dagene op til.

Godt en time efter alle andre, så kom vi frem. Efter en hurtig runde rundt for at de hvem der var tilstede, så kom vi i gang med at skyde 🙂

Christian Hansen kom hurigt ud, og forklarede os “Tre fotografer, skal minimum have to modeller!”, og så kom han tilbage med en model mere, det ændrede mit shoot lidt, og hvad der kom ud af det, det finder i ud af senere på ugen 😉

Mr. Raw havde fået ødelagt sit kamera, stærkt inspireret af “The iPhone Fashion Shoot“, tapede han sin iPhone 4 til en mono pod, og med hans nye “Magic Stick”, gik han og Morten i gang med at skyde. Resultatet, ja det gælder vi og til at se, men der var vist flere undskyldninger end gode billeder 😉

Da jeg hen på afslutningen allerede havde brugt: min Ringflash, kæmpe softbox, sunbounce og andre småting. Så måtte jeg bare lege med min beautydish, og undervejs, der kom der en speedlight og et farvefilter med i spillet 🙂

Igen, så må i vente lidt med resultaterne, da jeg desværre en lille video opgave, der skal overstås inden tirsdag.

Men alt i alt en god, hyggelig og indbringende dag. Jeg har sorteret billederne, og er ikke helt sikker på hvornår jeg fik skudt alle billederne, men det gjorde jeg 🙂

Tak til alle de andre deltagere, der var en masse nye modeller, det var ret lækkert. Generelt så var der en masse nye ansigter hele vejen rundt 🙂

3 kommentarer

  • Så får jeg bare skylden for dine billeder? Hehe.. Sagde jo ikke at i nødvendigvis skulle tage billeder med 2 modeller på.. men i skulle gerne ha 2 tilknyttet så vi fik brugt dem der var der.. 😀

  • Synes jo bare det er synd vi har så mange modeller der står stille.. 😀