Tilbage i 1966 blev David Yarrow født i Glasgow, Scotland. Efter en karriere med arbejde for nyhedsmedierne, bla. the London Times, har Nikon Ambassadøren David Yarrow bevæget sig over i natur‐fotografi, og når ja, så ufatteligt meget mere.

 Billedet er lånt fra Nikon.co.uk

Billedet er lånt fra Nikon.co.uk

Hans store og flotte sort/hvide billeder, der på auktion sælges for op $110,000, det er jo mildest talt vanvittigt…

Jeg er ikke den store naturfotografi elsker, men Davids billeder, ja. De er i en kategori helt for sig selv.

En af måderne som David skyder på, det er ved at fjernstyre hans Nikon kamera (pt. D5 + D850 huse). Set med realistiske øjne, så er det nok ikke helt dumt, for flere af de billeder han laver, ja, de kunne nok koste ham, om ikke livet, så nogle ordentlige knubs.

Den primære grund til at jeg er vild med hans billeder, det er ret enkelt.

Når jeg kigger på billederne, er det som at være der selv. Jeg ved godt at de er sort/hvide, og derfor er en fortolkning af den virkelighed han oplevede, men jeg lægger på ingen måde mærke til det, når jeg står og føler mig uendelig lille, sådan lige foran en elefant, eller kigger et stort kattedyr i øjnene.

Det eneste jeg ser, det er motivet, og få en oplevelse af at være der selv.

Jeg er ofte i tvivl om “hvad kunst er” for en størrelse, jeg er dog ret sikker på, at Davids billeder, ja, de går ind under kunstkategorien.

Men når jeg kommer forbi hans “Storytelling” afdeling, af hans website, jamen så er jeg helt solgt. Det er her jeg udbryder “Det billede ville jeg også godt have taget!” :p

Det var under dette foredrag, at jeg først oplevede David, og som man siger “Al fotografi handler om dig selv”, så passer hans store billeder helt sikkert til hans udstråling på scenen.

En af de ting, som jeg tager med mig, efter at have siddet og kigget på Davids billeder, er at man på ingen måde, behøver at lade sig begrænse.

I dag hører vi tit om, at er man “at kan man alt, så kan man intet”. Jeg syntes det er nogle vildt fede billeder, som David laver, og det viser rigtigt godt, at bare fordi man er god til noget, så behøver man ikke “blive der”, men man kan godt udvikle sig selv, og mikse f.eks. fashion og naturen sammen.Besøg Davids Website her