Egentlig der havde jeg planlagt en sunbounce tur i sidste weekend. Men da det ikke var nogle der havde tilmeldt sig turen, så blev den aflyst i 11 time 🙁 Hvad gør man så? Jo, man krydser fingerne og beder en bøn til guderne, imens man smider en mail til arrangørerne af fotohygge gruppen på facebook. Sørme så, der var lige en ledig plads, godt nok kl. 9 om morgenen, men hvad gør man ikke for at lufte kameraet?! 🙂

Så lørdag morgen, efter en laaang nats arbejde, der vågner jeg ca. 30 min før vi skal mødes. Lige her, der er der godt at man generelt har styr på tingene. Så jeg kunne på 10 min være ude af døren, med grej og morgen hår.

Første offer var Sabrina Maria Nava, jeg legede lidt med en meget vidvinkel, til lys er der brugt en Sunbounce micro, og min Westcott 28″ softboks, med en speedlight og pocketwizard. Forresten tak til Rene Bang, for at ofre en kuglepen i en god sags tjeneste, da min softboks væltede og gik i stykker 😉

Den næste og sidste model var Camilla Elling, egentlig så var hun op vej hen og skyde med en anden fotograf. Men da hun sad og fik lavet hår, så fik jeg lokket hende til at give mig 5-10 min. til et hurtigt shoot.

Jeg brugte min beautydish, med en speedlight på fuld knald, og så var Rene igen klar med sunbouncen. Jeg havde lidt svært ved at beslutte mig, for hvilket billede jeg bedst kunne lide, så der kommer lige to 😉

Nu havde Camilla kun fået ordnet hår, men MUA på begge modeller var Juliane Wittendorff.

Det var en hyggelig formiddag, men desværre blev jeg nød til at smutte ved  en 13 tiden, da jeg havde nogle ting der skulle ordnes 🙁

Næste gang må jeg blive hele dagen 😉