En sen August aften, der var jeg ude og skyde ms X., stedet var Amagerstrandpark. Der kom tre forskellige sæt billeder ud af det, og de vil komme lidt dryppende, den næste uges tid. ms X. havde taget Ditte Ussing med som MUA, så i alt med min assistent, der endte vi på fire mand høj.

Jeg vil lige sige, at det er MEGET længe siden, at jeg har været på så et underholde og sjovt shoot, et par gange fik Ditte gjort mig ukampdygtig med sine yderst velplacerede kommentar 🙂 Så en stor tak til Ditte for at løste stemningen, de gange jeg lige gik i teknik mode 🙂

Nu kan man jo ikke, være være en tur på stranden ud, uden at man skal have et enkelt strand billede eller to med hjem, så dem starter jeg med.

På billedet her, der har jeg kun brugt min Sunbounce og speedlight (1/4 kraft på ca 50 mm.), jeg kæmpede lidt imod tiden, da himlen hurtigt blev mørk. I den perfekte verden, der ville jeg gerne ha haft et kantlys modsat. Men jeg syntes nu, at billedet virker godt alligevel.

Lige et hurtigt lysdiagram.

Billederne skal bruge til en konkurrence hos Gymgrossisten

Indlæg redigeret, navn og ansigt fjernet på kundens ønske.

6 kommentarer

 • nis.simonsen

  Steen, mange ting er vi to enige om, men du trænger da til nye briller…

 • Hej Jacob
  Fedt billede! Er der en speciel overvejelse bag, at du skyder blitzen ind i din bouncer i stedet for at bruge en refleksionsparaply eller lignende?

  /Philip

 • Hej Jacob
  Fedt billede! Er der en speciel overvejelse bag, at du skyder blitzen ind i din bouncer i stedet for at bruge en refleksionsparaply eller lignende?

  /Philip

  • Hej Philip
   Jeps det var der 🙂

   Det var en del blæst, og jeg kunne ikke have min store softboks (50″) oppe derude, så min assistent blev udstyret med et lille alternativ, der kunne give godt med lys.

   Ud over det, så giver zebra modellen et lækkert gyldent skær, som jeg er ret vild med.

 • […] Kjøller – oktober 11, 2011Posted in: Foto Så er vi klar med Nina take two, del et kan ses her […]