Der har lige været lidt stille i et par dage (igen). Grunden er ene og alene min bedre halvdel og jeg, forlod alt der hedder børn og bygge rod. Og tog en forlænget weekende i London, så vi kunne få noget velfortjent tid for os selv 🙂

London er et godt sted for mange ting, bla. shoppe. Vi havde bestilt et værelse på Hilton London Metropol, det kan godt anbefales, dog var room servicen lidt kedelig.

Om lørdagen var vi på Portebello road market, der oplever man de mest underlige butikker. Men det er også stedet, hvor man finder gamle kamera i hobetal.

Havde jeg haft kontanter på mig, så havde jeg haft et Polaroid SX70. Det var i super stand og det kriblede i fingerne på mig, men det må blive en anden dag 🙂

Jeg ville gerne ha taget rigtig mange billeder på marked, men stort set alle steder, der blev man bedt om at lægge kameraet væk 🙁 Det fik mig til at overveje et Pen eller ligende, så det ikke springer op i hovedet på folk.

En af de underligere ting jeg oplevede, en butik kun med håndtag til skuffer og skabe. Vi snakker ikke en eller to slags, nej nok 100 vis af forskellige håndtag, det ser man ikke i Danmark 🙂

Man kan heller ikke være en tur i England, uden af få fish & chips, sådan en “old fashion” en, slår altså de fiske filer man få herhjemme i danmark.

Meeen igen, den stod på shopping om lørdagen, og da der var monster travlt, så stod jeg og kede mig i en tøj butik. Så er det godt at man har sin iPhone, med Hipstamatic 🙂

Sådan her stod jeg i ca. 20 min, mine med mænd derude, i ved hvordan jeg havde det 😉

Nå man er i London, så skal man ind og se en musical, så vi fik billetter til Cambridge Theatre og så musicalen Chicargo. Jeg vil våge og påstå, at de er lettere gale de brittere, er der noget der minder om en film success, så bliver det vupti til en musical 🙂

Om søndagen, der stod den desværre på hotelværelset, det meste af dagen. Grunden var at min hustro lettere plaget af noget influensa agtigt sygdom. Men om eftermiddagen, der nåede vi da ud og se lidt nogle af alle tourist tingene 🙂

Det blev ikke den store fototur, men jeg fik da taget lidt billeder, samt havde min geotagger med. Så det er min plan, at lave en guide i weekenden, om hvordan man smider GPS kordinater over på sine billeder (på mac).

London kan klart anbefales, især hvis man vil have nogle gode billeder. Der er det ene motiv efter det andet, og jeg tror snildt at jeg kunne bruge en 10 dages tid, på at gå og skyde. Der er især en masse flot og gammelt arkitektur, underlige gader og stræder. Helt klart et besøg værd 🙂

Tags: , , ,

Categorised in:

This post was written by jakob