Min moster igennem 32+ år, har aldrig fået taget en uddannelse. For nogle år siden, der startede hun som pædagog medhjælper. For knap halvandet år siden fik hun så den idé, at tage den ny Pædagog Assistent uddannelse, den har hun nu i tirsdags afsluttet, det er ret flot af en kvinde der efterhånden er blevet 29 nogle gange 😉
Men hvorfor er det på bloggen??

Jo, hun havde skrevet en eksamens opgave, hvor emnet var motorik, så den ene aften kom hun “Jaaaakob….”. Nu ved jeg at det toneleje det betyder arbejde… .. til mig! Så efter at jeg prøvede på at overbevise hende om at jeg lå og sov, i et par minutter, så gav jeg op.

Hun skulle bruge nogle billeder, der kunne beskrive hovede emnet motorik og sub emnerne fin motorik, samt grov motorik. Til det skulle hun bruge, et kamera og min yngste søn.

Kom nu til sagen tænker du nok 🙂

Alle billederne igennem, der har jeg brugt et lavt blændtal, det gjorde jeg for at kunne fokustere på det område, der arbejder med “motorikken”.

Men prøv at se billederne, så giver de fleste mening og hen leder på det knægten laver. Det burde ikke være tvivl om, hvad det er jeg vil fortælle 🙂

Billederne blev brugt til eksamen og hun fik en god afsluttende karakter. Vi printede billederne af knægten og alle er glade 🙂

Btw. husk det med print, det gør altså noget for billeder, at komme ned på papir. Det er bare alt for often, man lader bare billederne ligge på sin computer, og der bliver de bare liggende 🙁

2 kommentarer