Sidste sidste torsdag skrev jeg om fotobogen Souls, idag handler det om Closer der også er en bog af Søren Solkær Starbird. Closer er en lang række af af Sørens billeder fra forskellige jobs. Den portrættere over 200 kunstnere, af alle mulige typer, på mange forskellige måder.

Personligt så syntes jeg at bogen er super inspirerende. Søren har en måde at trække læsere/beskueren ind i billedet. Samtidigt så er han ikke bange for at lave “skæve” billeder af dem.

Jeg er helt vild med måde, han bryder med “normerne”, som jeg har været inde på før. Lever vi i en tid hvor fotografi springer kraftigt ud, dslr kamera er blevet hvermands eje, kominere du det med at uddannelse er let af få, så få vi nogle meget ens billeder alle sammen.

Derfor er det en fornøjelse at sidde og bladre igennem bogen.

Dette er mit personlige ynglings billede fra bogen 🙂

Udstillingen har fornyligt været ude på halvandet, hvor min fotoklub og jeg fik fornøjelse at se billederne i stor størrelse. Den er absolute et kig værd, hvis du få muligheden 🙂

Bogen er oprindeligt fra 2009, men der er kommet en nyere version af den i 2011, så forsiden ser anderles ud nu 🙂