Hvem husker ikke, tilbage dengang hvor internettet “kom ud i offentligheden”. På alle sider, var der enten et email ikon, der stod og roterede, eller en lille mand der gravede, med beskeden om “Nyt site er på vej”. For alle os, der udviklede websites, var det omkring lige så afskyeligt som mange fotografer finder “Selective Color” billeder (sort/hvide billeder, med en farve synligt). Efter nogle år, så forsvandt GIF-animationen helt, og den blev ikke set i laaaaang tid. Ultimo 2013 og her i 2014, er den faktisk kommet igen. Ikke som små grimme mænd, eller roterende ikoner. Nej, som rigtige billeder, der bare skal have lidt bevægelse.

Det her produkt er lidt specielt. Hang Around, er et lampe ophæng, hvor man simpelthen, kan flytte lampen, bare ved at “vippe” ophænget af, og ja, flytte den over på et andet ophæng, det skulle illustreres, på en eller anden måde.

Vi havde over telefonen aftalt, at vi ville lave en 5-6 billeder, de kunne vise side om side, på deres website.

Efter billederne var taget, fik jeg idéen; “Hvad med at lave en gif ud af det?”, og det gjorde jeg så 😉

Fordelen ved en animeret GIF, frem for f.eks. en video (har så mange andre fordele), er at den kan laves meget hurtigt, og kan afspilles uden et specielt plugin på ens hjemmeside side, da det bare er et billede. Samt den er super hurtig at lave 🙂