Erhvervsfotograf

Billeder skaber genkendelighed. Genkendelighed sælger. 

Aldrig før, har billeder betydet mere end de gør nu.

Når en potentiel kunde besøger jeres website eller kigger i en brochure, har I imellem 6-8 sekunder til at fange deres opmærksomhed.

Billeder er med til at fange og fastholde opmærksomheden, så I kan komme til at sælge.

Jeg kan hjælpe jer med at lave de billeder, der holder kundernes opmærksomhed, så de ikke hopper videre til den næste side eller glemmer jer.

Jeg kan også hjælpe jer med at udvikle jeres visuelle profil, både med billeder og video.


Levende produktfotos

Vis jeres produkter på den bedst mulige måde.

Det kan f.eks. være i brugen, som her hvor Talisker og deres samarbejde omkring Glamping i den stockholmske skærgård, viser deres whiskey, der er lavet til den aktive outdoor whiskey drikker.


Virksomheds profiler

Hvem vil ikke gerne hilses velkommen af de folk der er billeder af på websitet, når de tager kontakt til en ny leverandør?

Opbyg jeres egen billedebank med billeder der afspejler jeres virksomhed med jeres personale og lokaler.

Det er med til at give genkendelighed og resultere i tillid fra potentielle, nye kunder.


Medarbejderportrætter

Jeres medarbejder er det vigtigste I har, det er dem der snakker med jeres kunder, og derved dem tegner jeres virksomhed ud af til.

Dog bliver de ret ofte fotograferet af receptionisten med et lille kamera i dårlig belysning, hvilket resulteret i et dårligt billede, de ikke ønsker at bruge i mails eller på jeres website, linkedIn, mm..

Invester i din medarbejder, giv dem et ordentligt medarbejderportræt, de har lyst til at vise frem, alle steder på nettet.

Det er også god reklame for jeres virksomhed.


Eventfotografering

Billeder og videoer fra jeres events, er med til at skabe minder, både hos jeres medarbejdere men også kunder, mm. der har deltaget.

Har I en fotograf med til jeres event eller foredrag, har I en unik mulighed, for at opbygge et levende og naturligt materiale, der kan bruge både internt såvel som eksternt på f.eks. de sociale medier eller virksomhedens website.


Kunder

Nikon, Jack & Jones, Konzept ApS, Dectel A/S, Aalborg University Copenhagen, Copenhagen Municipality, Vækst & Iværk, Nomad Music, Maxi Zoo, Burchardt Consulting, Hoya Cross, Danish Muay Thai Federation, Athlete Nation, NoteAble

Kunderne har ordet

Konzept ApS

– Theresa Gregoriou
CEO/OWNER –
Konzept ApS

Som nystartet virksomhed var det vigtigt for os, at få taget professionelle portræt fotos og gode billeder af vores faciliteter.

Vi ønskede at billederne afspejlede seriøsitet, samtidig med at de blev personlige og imødekommende.

Udover Jakobs professionalisme og evne til at få os til at slappe af foran kameraet, bidrog han jævnligt med gode input og innovative ideer til vores fotos.

Resultatet afspejler helt naturligt vores hverdag og stemning, og vi er fuldt ud tilfredse med billederne og udtrykket.

De varmeste anbefalinger fra Konzept teamet.

Det informationsvidenskabelige Akademi – Københavns universitet

– Charlotte Knagh Trojahn
Studie- og Karrierevejleder

De studerende og ansatte på IVA har to dage i december haft muligheden for at få taget et portrætfoto af Jakob Kjøller til brug for deres jobsøgning og profiler på diverse medier.

Jakob stillede beredvilligt og fleksibelt sin tid og ekspertise til rådighed i de faciliteter IVA kunne tilbyde. Han arbejdede meget nærværende og professionelt med hver enkelt, uagtet om der var begyndelse til kø.

Jakob leverede et meget professionelt resultat, og efterbehandlingen var hurtigt og effektiv. Man fornemmer klart, at Jakob har stor erfaring med denne fotogenre, og har udviklet en hensigtsmæssig procedure for at sikre levering af fotos til alle.

Jeg vil klart anbefale Jakob Kjøller til andre der skulle ønske at få taget pro-fessionelle fotos til lignende formål.