En kedelig tirsdag, fik jeg en mail fra en tideliger kollega, om jeg kunne tænke mig at lave et lille shoot for dem og vores danske super svømmer. Svaret var ret kort; “Jo, tak, hvornår skal det være?”. Ugen efter var jeg på vej til en aften der startede med kaos og forsinkelser, bare på grund af lidt dårligt vejr. Efter jeg havde fundet stede, fået hilst pænt, skyndte jeg mig ind og satte udstyret op.

Vi rettede lidt til her og der, og efter små 40 min, var de billeder skulle bruges i hus. Det er bare så meget nemmere at skyde, nå man ved hvad der skal i kassen, og den ansvarlige står ved siden af og kan godkende med det samme.

Det er lidt underligt, kun at skulle levere et billede uden rigtigt at have det igennem post. Normalt så laver jeg billedet samt post, og levere til kunden.Men her overleverede jeg billederne, med en grundbehandling, og så klarede grafikkerne resten selv.

I dag fik jeg så slutresultatet ind i mailboksen 🙂

Begge billeder er lavet med en enkelt flash, med en stor 150 cm paraply.