Jeg har længe gået og pønset på at købe en iPad 2. Der har ikke været den store tvivl om hvad det skulle være, men nu er der sket noget “nyt” i tablet land “Eee Pad Transformer TF101”, og det har fået mig til at tænke :s

Det hærsker nok ikke den store tvivl, jeg er pro Apple. Ikke på det religiøse plan, men generelt så er jeg rigtig glad for Apples produkter, de fungere og har det rigtige feel og udseene.

En af mine kollegaer, har købt Asus Transformeren, og da jeg havde leget lidt med den, så var jeg allerede igang med at finde priser :p

Egentlig så er jeg temmelig træt af flash, det har jeg vist også været inde på et par gange 🙂 Men skal jeg have en enhed, der skal bruges til at surfe på nettet, hjemme i min sofa, hvor jeg skal kunne sidde og læse blogs, se creativelive mm. Så er flash desværre en nødvendighed 🙁 Flash virker jo desværre ikke i iPad land (Der har været snakke om en app, der kan håndtere det, men mener ikke den er kommet). Det kan android 3.0 jo klare uden de store problemer.

Så er der lige prisen, en Asus Transformer koster knap 2900 for en 32GB udgave, der kan udvides med et SD kort. En iPad 32GB koster knap 4400, så der er lidt af en pris forskel.

Jeg har leget med dem begge, og jeg kan se klare foredele med dem begge to. En af de ting hvor jeg stejler lidt på iPad 2, det er lukkedeheden, jeg skal gerne på forhånd vide, hvad jeg vil have på af filer, og det skal synces via. itunes eller ligge i min dropbox. Det skal jeg også med min iPhone, men den dækker et andet behov, så der gør det mig ikke så meget. Men på en tablet, der vil jeg gerne ha at det supplere min pc, og bliver så meget “PC Like” som muligt, den skal bare være lettere og nemmere at tage med sig.

Jeg har fundet en lille video, der sætter dem op imod hinanden, så døm selv 🙂

Jeg kan ikke lige bestemme mig, for de ligger alt for tæt, en iPad ville passe 100% ind i mit miljø herhjemme, men en Asus vil give mig flere muligheder.

Hvad ville du vælge, og hvorfor?

Tags:

Categorised in:

This post was written by jakob