Jeg har længe gået og pønset på at købe en iPad 2. Der har ikke været den store tvivl om hvad det skulle være, men nu er der sket noget “nyt” i tablet land “Eee Pad Transformer TF101”, og det har fået mig til at tænke :s

Det hærsker nok ikke den store tvivl, jeg er pro Apple. Ikke på det religiøse plan, men generelt så er jeg rigtig glad for Apples produkter, de fungere og har det rigtige feel og udseene.

En af mine kollegaer, har købt Asus Transformeren, og da jeg havde leget lidt med den, så var jeg allerede igang med at finde priser :p

Egentlig så er jeg temmelig træt af flash, det har jeg vist også været inde på et par gange 🙂 Men skal jeg have en enhed, der skal bruges til at surfe på nettet, hjemme i min sofa, hvor jeg skal kunne sidde og læse blogs, se creativelive mm. Så er flash desværre en nødvendighed 🙁 Flash virker jo desværre ikke i iPad land (Der har været snakke om en app, der kan håndtere det, men mener ikke den er kommet). Det kan android 3.0 jo klare uden de store problemer.

Så er der lige prisen, en Asus Transformer koster knap 2900 for en 32GB udgave, der kan udvides med et SD kort. En iPad 32GB koster knap 4400, så der er lidt af en pris forskel.

Jeg har leget med dem begge, og jeg kan se klare foredele med dem begge to. En af de ting hvor jeg stejler lidt på iPad 2, det er lukkedeheden, jeg skal gerne på forhånd vide, hvad jeg vil have på af filer, og det skal synces via. itunes eller ligge i min dropbox. Det skal jeg også med min iPhone, men den dækker et andet behov, så der gør det mig ikke så meget. Men på en tablet, der vil jeg gerne ha at det supplere min pc, og bliver så meget “PC Like” som muligt, den skal bare være lettere og nemmere at tage med sig.

Jeg har fundet en lille video, der sætter dem op imod hinanden, så døm selv 🙂

Jeg kan ikke lige bestemme mig, for de ligger alt for tæt, en iPad ville passe 100% ind i mit miljø herhjemme, men en Asus vil give mig flere muligheder.

Hvad ville du vælge, og hvorfor?

8 kommentarer

 • Jeg er vild med iPad (1) som jeg har fundet flere og flere gode ting ved.
  Jeg bruger den til at surfe, twitter, netværksovervågning, docs, PDF, spil, email, noter (Evernote) osv. bruger den meget mere end jeg forventede, så det er aldrig for tidligt at købe en tablet.

 • Jeg har helt bestemt mig for at vente. Det tyder på der kommer en del sjove ting senere på året og det er sgu stadig meget nyt med tablets så venter lige til næste generation hvor de er kommet lidt videre.
  Motorola xoom 2 skulle komme til efteråret med blandt andet en super høj opløsning 25xx X 15xx eller sådan noget. Generelt er der vist meget på vej og jeg har ingen stress med at få en så jeg venter.

  Af de to der ved jeg sgu ikke rigtig – ville nok ende med asus netop pga de ting du også nævner.

 • Det ender nok også ud i den, det siger min fornuft mig 🙂
  Skal bare lige finde ud af, hvordan den virker i appel land.

 • Jeg har en iPad 2 og fruen en iPad 1 (det var egentlig min, men i løbet af et splitsekund havde hun lagt sin klamme hånd på den…)
  Jeg har intet at udsætte på den. Den spiller bare, er hurtig og opløsningen er faktisk OK. Flash problematikken har jeg ikke været ude for endnu, men jeg er naturligvis nødt til at bruge native web-radio apps.

  Bruger også dropbox og det spiller altså bare. Prisen er selvfølgelig høj, men det er vi fanboys jo efterhånden vant til 😉

  Om 6-9 mdr skulle iPad 3 være på trapperne, hvis Apple holder den vanlige cyklus.

  Just my 5¢, Jakob 🙂

 • Uden at have læst indlægget, så vil jeg da kun støtte op om iPad. Især hvis du har andet Apple udstyr, så spiller det bare det hele. Især med iCloud osv. Så drop du bare den Azus i haven, og kig efter en iPad 🙂

 • Hmm, havde ellers lige overbevist mig selv om at en Asus var sagen…. 🙂

 • Jeg valgte en iPad 2 og sidenhen en iPhone 4 – Og jeg kan personligt ikke se ideen i at købe apps på to platforme. Når jeg har min iPhone kan jeg installere samme apps på min iPad – Og kan også installere de apps min kone køber.
  Alternativet var at man havde både iOS og Android systemer – som man skulle købe software til.