Seriøst de er for seje :p
[vimeo]http://vimeo.com/10518603[/vimeo]

Det kunne være at jeg skulle spare sammen til at komme med næste år.

6 kommentarer

 • Gør det, det er seriøst en fed uge, med nogle geniale instruktører du ikke lige finder andre steder. Og så får du mulighed for at hænge ud med dem om aftenen, da mange af dem (hvis ikke dem alle) bor på samme hotel. Det er alle pengene værd. jeg har været der 2 år i træk, og mon ikke jeg også tager afsted næste år 🙂 det kunne for en gangs skyld være sjovt hvis der rent faktisk var andre danskere tilstede.
  Spiste aftensmad med Matt Koslowski og hans kone og mor, mens David Hobby kiggede forbi til en lille snak. David fik også lige lov at være VAL for et billede vi tog af vores gruppe.
  Ved bordet ved siden af sad Joey Lawrence og bagte på en pige (han er en meget populær knægt)…
  Senere på aftenen drak vi en øl med Zack Arias og hans kone. Nåh ja, havde forøvrigt også tilbragt det meste af dagen med Joe McNally..

  Og det var bare en af dagene 🙂

 • ja det ser da for fedt ud hvad løber sådan en uge op i

 • Hmm, det gør det sku ikke nemmere for mig 😉
  Det kunne da godt være at man skulle spare lidt sammen og tage fruen med, om ikke andet så for at sælge det nemmere 😉

 • Stefan, det kommer an på så meget.. Det er ikke en charter rejse, så der findes ikke nogle færdige pakker. Man skal selv booke fly og hotel, så priserne kan variere.. og så kommer det selvfølgeligt også an på hvilke kursuser du vælger.. Det er ikke billigt, men heller ikke dyrt i forhold til hvad du får.. Du får ikke noget lignende nogle steder. Det er ALLE pengene værd 🙂
  Du kan se priserne på kursuserne fra 2010 her: http://www.gulfphotoplus.com/gpp-workshops.php

 • ja det ville jeg godt tro men tak for linket