… Det var nok mest for sjov at Jesper Persson fra nsight.dk, spurgte om jeg ikke lige kunne tage et nyt billede af ham. Og da det faktisk var fyraften og dagen før Påske, så skal det ikke holde mig tilbage.

Pt. sidder vi inde hos Dongenergy og laver en masse Sharepoint udvikling. Der inde der har de de fedeste muligheder for at tage billeder med naturligt lys, da de har en stor almunde (hedder det vist), dette er en gang som har et kæmpe glas tag.

Så vi gik op på 2 sal, hvor de har nogle møde borde lige under taget. Og efter et par test skud, en masse naturligt lys og nogle dårlige vittigheder fra min side af, så var billedet i kassen 🙂

Jesper er Freelance konsulent, hvor han arbejder med Bla. Sharepoint og hvad han ellers kan få fingerene i af interessante projekter.

Ja, jeg kan jo ikke lave et portræt uden af lave det short/hvidt også, men for en gangs skyld, så er jeg mere til farve billedet 🙂

 Jesper Persson - nSight short/hvidt

Jesper Persson – nSight short/hvidt

3 kommentarer

  • WOW siger jeg bare

  • Jeg ville muligvis have taget billedet i minimalt lavere vinkel, så det markante trægelænder i baggrunden ikke gik igennem hovedet. Det gør ikke noget det er med i billedet, men lige der er uheldigt, synes jeg. Men ellers super lækkert, gode farver og stilen passer til hans job.
    God Påske!

  • Hej Frederik
    jeg vil ærgeligt indrømme at jeg først så det da jeg kom hjem, ellers havde jeg også ændret det på stedet 🙂

    Men tak for kommentaren 🙂