Nu smutter jeg en lille måneds tid til staterne. Det kommer til at stå på ferie, samt foto i forhåbentlig stor stil.

Jeg tænkte at jeg ville løbe min taskes indhold igennem. Jeg har pakket følgende

 • D700
 • 14-24
 • 24-70
 • 70-200
 • 85 mm f/1.4
 • 105 f/2.8
 • 1 SB-900
 • En masse filtre, og jeg har nok et enkelt eller to mere med hjem
 • Gps enhed (se mere her)
 • Hoodman

Udover kamera batterier, har jeg for en gangsskyld ladet mine enelope blive hjemme. Hvorfor? jo, jeg gider ikke slæbe min lader med, og holde styr på en masse batterier derover. Så denne gang bliver det købe batterier.

Jeg har lovet at jeg vil prøve at opdatere bloggen med billeder, så kig ind en gang i mellem 🙂

2 kommentarer

 • Uh, bare det var mig, der skulle afsted. Man er jo helt misundelig.
  Der bliver noget at slæbe rundt på, men så dækker dine objektiver også hele spektret 😉 Dog er 105mm’eren måske unødvendig at tage med, medmindre du har stor planer om at tage en masse makrobilleder. Ellers synes jeg du mangler et lille rejsestativ på listen. Jeg har altid mit med og jeg fortryder aldrig den ekstra anstrengelse, det somme tider kan være.

  • Jeg har to tasker med, netop fordi jeg ikke gider slæbe 🙂
   Jeg ved ikke om jeg kommer til at lave macro, men det kunne jo være, hellere et for meget end et for lidt 😉

   Jeg har faktisk også et stativ med, havde bare lige glemt det, da det var pakket ned i bagagen.