Fotograf Jakob Kjøller

Blog

Portræt og livsstils fotograf

Revolt - Zahles Rock Night

Lidt fortsat Nikon D4 testen har jeg lige en række flere billeder, fra Zahles Rock Night. Dem her er af Hard Rock bandet Revolt (facebook). Det var seriøst knald på Revolt, jeg selv om jeg er mest til Rap, gemmer der sig nok en lille rockmand i min mave. Jeg havde godt nok svært ved at stå stille, da de havde spillet de første numre!

Torben Pran (lead guitar)

Torben Pran (lead guitar)

Kaspar Kristiansen (Singer)

Nicholas Lindsteen (bass)

Nicholas Lindsteen (bass)

Jeg har et eller andet med instrumenter og hænder, måske fordi at jeg ikke ejer en tone i livet ?! ;)

Lasse Bruun (drums)

Lasse Bruun (drums)

Mads Kvist (rhythm guitar)

Mads Kvist (rhythm guitar)

 

Så det sidste meget passende billede, da de lige har fået en sponsorat af Levin & Øl ;)

Revolt er med i en konkurrence, og skal spille i ,mener det er finalen, inde på Store Vega den 19 Maj, og hvem ved måske skal jeg med ;)