Her lige efter påske, var min bedre halvdel og jeg, en lille tur i paris. Til en forandring, havde jeg pakket et minimum af foto udstyr, ja faktisk kun et Fulj x100s.

Det var lidt underligt, ikke at have så meget grej med mig. Her og der, kunne jeg da godt have brugt lidt mere tele, men ellers var det faktisk nok med de ca 35 mm..

Det var min første tur til Paris, men på 5 dage, fik vi gået centrum rundt. Det eneste jeg havde sat mig for, det var at skyde Eiffeltårnet hver gang jeg så det, men bare rolig, skal nok lade være med at vise dem alle sammen 😉

Ved ikke helt hvorfor, man der er et eller andet over Paris, der skulle fortælles i sort/hvid, derfor blev alle billederne efter behandlet da jeg kom hjem.

Et lille tip: Når du er på ferie, og skyder billeder. Kan jeg helt klart anbefale, at du lige bruger 15 min, på at importere og sortere billeder hver aften, det spare dig for mange timers arbejde, når du kommer hjem!

Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris
Billeder fra Paris