Det sidste halve år, har en stor del at min tid gået på at “genfinde en gammel kæreste”, så at sige. Dette er også grunden til, at jeg har været meget stille her på sitet.
Jeg har største delen af mit liv, dyrket en eller anden form for kampsport, men efter jeg fik barn nr. 2, kom det en smule i baggrunden, og til sidst endte det med en lang pause.

Da mine drenge endelig var så store, at de var klar til at finde en fritids interesse, valgte de til min store forundring Karate, og endda min gamle klub. Det var primært min bedre halvdel der kørte dem til træning, men en dag kunne hun ikke, og så måtte jeg jo.  Efter at jeg var trådt ind i Dojo’en, var jeg tilbage til “den gang”, en lille uge senere, havde jeg fundet min gamle Gi + bælte frem, og stod til den første træning.

Da min grund-form, uden tvivl var kageform. Tog det mig så småt 1 år at komme “rigtigt” igang igen, ca. et år + 17 kg lettere, begyndte jeg igen at undervise, samt at deltage aktivt i Dan træning (Sort bælte træning).

Udover dette, blev jeg i efteråret yders provokeret, af en udtales omkring kampsport/kamkunst. Derfor har jeg de sidste 4 mdr. arbejdet på et billede projekt, omkring kampkunst.  Jeg har været Danmark rundt, for at finde dedikerede kampkunst udøvere, og har fået stor hjælpe af deltagerne, til at komme i kontakt med endnu flere deltagere. Men mere om dette slut april, da jeg gerne skulle have det afsluttet der.

I weekenden havde, jeg dog lige en god sjat af Dan bærere fra vores forbund, foran kameraet. Dem kan i jo nyde i mellemtiden.

Fælles for dem i ser her, er at de har trænet kampkunst i største delen af deres liv. Nogle af dem on/off, men de kommer altid igen, da det er en vigtig del af deres liv.

Her har vi næsten alle Dan bærerne, resten skal vi lige have samlet sammen og skudt ved lejlighed.

Nå ja, i skal ikke snyde for karate smølfen fra Amager; aka. mig 😉 Tak til Henrik Wessmann for at trykke på knappen!