Jeg sidder lige og er ved at færdiggøre en test til acfototest.dk fredag morgen. Men tænkte at jeg lige smide et hurtigt diagram op, samt et af resultaterne.

Nikolai her, han var rimelig hurtig på aftrækkeren, da jeg på facebook lige efterspurgte en frivillig model, for små 14 dage siden.

Objektivet var en Sigma 85mm, som jeg lige havde til test, og min umiddelbare mening, ja den må du vente med at få til på fredag 😉

Det var et to lyssetup, og et rimeligt nemt et af slagsen. Jeg har købt en striplight fra Lastolite (30×120), for hvad 3 mdr. siden?! Nu skal jeg så til at bruge dem lidt.

Den store softbox er min westscott 28″, og den bliver skudt lidt oppe fra. For at det ikke skal være løgn, så måtte jeg op på en lille stige, det er bare for nedern at skyde folk der er højere end en selv 😉

Det er egentlig ret sjovt, jeg var engang på en workshop med Casper Tybjerg, hvor han fortalte “Der er altid mindst 5 gode motiver, rundt om dig”. Det kan man uden problemer overføre til: “Der er altid mindst 5 gode lokationer, lige i nærheden”. De lokationer jeg brugte, det var bla. her indgangen til mit hjem, sådan en rå mur, den passer rimeligt godt til Nikolai 🙂

Men anyways, læs med på fredag, der kan du også se billederne direkte ud af kameraet 🙂