Så er vi klar med ms X. take two, del et kan ses her 🙂 Jeg havde gået og kigget på nettet på strandstationen, for det måtte kunne bruges til et eller andet. Samtidigt så kunne jeg godt tænke mig at lave noget highkey, så det blev til denne opsætning:

  1. En stor softboks
  2. 2 x baglys

Husk at et billede siger mere end 1000 ord, imens ms X var ved at blive gjort klar, så satte jeg op brugte min assistent som model. Det forklarede ms X og Ditte, hvad det var jeg havde i tankerne mht. lyset.

Jeg brugte min store Westcott 50″ softboks, normalt bruger jeg kun en speedlight i den. Men jeg havde smidt to i den denne gang, for så kunne jeg køre for lavere kraft på dem begge, og derved få en hurtigere lade tid.

Igen var Ditte Ussing MUA.

*Indlæg er redigeret, navn og ansigt ændret efter ønske fra klienten.

Tags: , , ,

Categorised in: ,

This post was written by jakob