Da der nogle gange går rigtig lang tid i mellem jeg er super aktiv fotograf på det “sjove” plan, så syntes jeg ofte at pusten går af mig.
Det er ofte svært at kommer i gang igen.

Men så hjælper det altid at få fingerne en i bog jeg ikke har læst. Det er som om at det “bobler” op helt i en igen, nå jeg sidder med en bog i hånden.

Denne gang er det så Casper Tybjergs bog “Komposition”, jeg endelig har fået købt og er ved at læse igennen.

Ind tilvidere, så er den lige så god som de andre jeg har læst af ham, dog syntes jeg ikke at den er nyskabende, men det må tiden vise 🙂

2 kommentarer

  • Jeg har selv samme bog. Jeg syntes det er ganske god, det er altid godt lige at få det en gang til, og måske lige en gang til om nogle år når initagertivet er dalene. Jeg syntes den bog tåler det. Den er skrevet let forståligt, så hjernen kommer ikke på overarbejde, og det er skide skønt at indviklet stof kan skrives så enkelt, og det beviser han med alle sine bøger, hvor ha også eksempelviserer med fotos og tilhørende teori, og sætter gerne læseren på små opgaver. Jo..kære læser invistere blot i disse bøger eller gå en tur på bibliotektet, de er det værd.

  • Helt enig, super fede bøger, og jeg syntes faksisk denne bog er klar den bedste indtil videre.