Bryan Peterson er manden bag bla. bøgerne “Understanding Exposure“, “Understanding Shutter Speed” som uden tvivl er de bøger der har givet mig mest vide om fototeknik, og så er prisen lige til at overskue. Det gode ved hans bøger, er at de oprindeligt er lavet til analog kamera og de er senere revideret til digital.

Derved er det rigtigt basis stof der er i bogen, og det er super fedt. Smider man en halvfjollet mand oveni så er den efter min mening bare i vinkel.

Han har også skrevet en række andre bøger, og efter et par bøger så syntes jeg at han nogle steder begynder at gentager sig selv, men sådan er det jo nok bare:)

Han har også en online fotoskole The Perfect Picture School of Photography, hvor jeg tog et lensbaby kursus, men jeg er ikke rigtigt sikker på om det er pengene værd. Forløbet er planlagt over en periode og opgave baseret. Hvis du har tiden så tror jeg det er meget godt, for du bliver tvunget til at tage billeder og du få kritik på dem.

Udover det så har han lavet en række videoer på YouTube.com, hvor der er mange “Sådan gør du” klip. De er et meget godt sted at kigge lidt.

Se mere på hans skoles YouTube stream her