* Der er sket en fejl, så det indlæg jeg lavede igår, kom ikke ud som planlagt , men så må vi jo se om det kommer to i dag :)*
Jeg har i dag erhvervet mig en MacBook Air igennem en firma aftale.

MacBook Air

Egentlig så havde jeg ikke de store forventninger til den, andet end at den havde en større skærm, og var hurtigere en min Lenovo S10.

Fakta

 • 2.13 Ghz Intel Core 2 Duo
 • 2 GB 1067 MHTz DDR3
 • Solid State Disk 124 gb  <- Det styre for vildt
 • En USB <- ville gerne have 2-3
 • En lyd udgang
 • Mono højtaler <- hvad sker er lige her, stereo er opfundet??
 • Udgang til ekstern skærm

Størrelse og vægt

 • Højde: 0,4-1,94 cm
 • Bredde: 32,5 cm
 • Dybde: 22,7 cm
 • Vægt: 1,36 kg

Første indtryk

Jeg pakkede den ud og fin er er den jo, lille, let og lækker, det kan man ikke komme uden om.

Men der var en ting som kom bag på mig, s..t den var hurtig, hurtig opstart og hurtigt ind og ud af dvale. Jeg er vand til at OS X starter hurtigt, men det her var godt lækkert. Jeg er ikke i tvivl om at SSD disken har en del at skulle have sagt og det kan kun ærgre mig at en 500GB til min hovede maskine koster knap 10.00o kr :s

Nå de nu har lavet en ny touchpad uden “knappen”, så irritere det mig lidt at de ikke har skiftet den ud med den nye udgave.

Jeg installerede Lightroom på den og prøve kørte en import af 46 nef filer, det gik rimeligt let og smerte frit. Igen så overraskede hastigheden mig.

Mit næste forsøg bliver at teste Photoshop CS 5 på den, bare for at se hvordan den køre.

Jeg er slet ikke i tvivl om, den ikke vil kunne måle sig med min store maskine, men jeg har faktisk en lille mistanke om at den udmærket kan bruges i marken, til gennemgang, sortering og mindre redigering af billeder uden problemer. Men det må tiden jo vise 🙂

Men jeg gælder mig til at prøve den lidt af og se hvad den kan.