1. Der er plads til en bærbar i tasken.
 2. Man kan tage toppen af, og bruge det som en bæltetaske. Det er derfor at man kan klikke stropperne i toppen af tasken (3:53 inde i filmen)
 3. Du kan tage hoftestøtten af, og bruge det som et bælte, hvor du kan montere objektiv tasker

5 kommentarer

 • Hej Jakob
  En lille rettelser skal der til.
  AW står for All Weather Cover, og har ikke noget med at laptop at gøre

  Se evt denne side:
  http://www.lowepro.com/classifiedseries

  Keep up the good work 🙂

  /Jakob

  • Sorry my bad, syntes bare at have læst det et eller andet sted, men kan se at du har helt ret. takker 😉

 • Hej Jakob,Tak for gennemgangen, som jeg først ser nu. Jeg har været 4 dage i San Sebastian uden kamera og internet…
  Jeg fik dem med gummistøvlerne 🙂

  Jeg ville gerne have vidst, hvad den toptaske, som også kan bruges som bæltetaske, kan indeholde. Er der tale om at den er rumopdelt, eller kan få plads til noget rengntøj eller lign.?
  Da jeg ikke har lang teleoptik, forestiller jeg mig at jeg kunne bruge noget af pladsen til gasblus og mad, men det er måske for optimistisk?
  Jeg har planer om at hike i scotland og lake district, du ved; heldagsture og overnatning i youth hostel. Da ville det være praktisk med regntøj, varm jakke, ekstra sokker, og mad til 24 timer. Nåja, gerne også et lille telt og en lille sovepose, hvis det skulle gå galt. Jeg kunne nemt blive nødt til at overnatte ude, for at få det jeg kommer efter; før solen står op – og efter solen er gået ned billeder…

  Endnu engang tak for den fine gennemgang. Lowe har ikke en, der bare kommer i nærheden af din video!

  /kim

  • Hey Kim
   Det var så lidt 🙂

   Top taksen er rum opdelt, med to lynlåse. Mit bud er at der kan være et sæt regntøj + evt. hue og vanter. Det lille rum er småt, det store (har jeg lige tjekket) kan have 3 liter mælk liggende på langs, og der er stadig noget plads til overs.

   Nu kan jeg ikke huske om du er Canon eller Nikon mand. Men der kan stå en SB-900 op, på den korte led, hvilket er ret dybt af en fototaske.

   Hvad er planen af objektiver, huse, gear mm.? Så vil jeg da lige prøve at indrette den, så det giver mening, og tage et billede af det.

   Men jo, det tror jeg faktisk godt at du kan. Dog kommer det an på teltet og soveposens størrelse. I min spejdertid, kunne vi få nogle dun poser, der kunne pakkes ned til næsten ingen ting, sådan en ville kunne ligge i den.

 • Hej igen Jakob,
  Det er da en utrolig fin service du tilbyder – tusind tak!
  Planen er at medbringe et fullframe hus et 16-35 f/2.8 og en 135 f/2 måske også en 24-70 f/2.8 men den er tung, så den er jeg usikker på. Stativ og derudover en laptop, eller endnu bedre, en transportabel harddisk. Derudover bare det løse småtteri. Resten er til et telt diameter ca. 20 cm længde ca.45 cm. Sovepose diam. ca. 15 cm længde ca. 35 cm. Så er der evt gasblus, instantkaffe i størrelse som et lille objektiv, energibarer, eller bedre pulvermad til opvarmning 5 liter vand eller mere, hue, handsker, regntøj, varm jakke, ekstra sokker og sådant…
  Er det mon muligt?

  /kim