Jeg er fotograf, jeg blogger og ligger billeder på nettet. Det giver både ris (nogle gange tæsk) og ros, det høre med til spillet og det er det man blive bedre af 🙂
Ligeledes så giver jeg også ris og ros, nogle gange hårdere end andre. Generelt så bør man give pæn og saglig kritik. Men igen, det er det man vokser af, faktisk nok mere af ris end rosen.

Men generelt hvis man er synlig på nettet, om det er blog, forummer eller ligende, så er man synlig og vil blive kommenteret, igen godt og dårligt.

Kan du se hvor jeg er vil hen?? 🙂

Det er super nedern, så få en dårlig kommentar. Men som Michael Bang havde stående på sin blog i lang tid: “Hvis alle er vilde med det du laver, så er det ikke godt nok”, eller som Nicolai Brix ville sige “Hvis de ikke kan lide.. Så kan de lad være med at se på det!”

Personligt så vil jeg også hellere have en kommentar, end at noget går uanfægtet hen. Jeg kan så vælge at sige “Fuck dig spade! Du forstår dig ikke på kunst” eller “Ok, du har sku nok ret!”. Nogle gange laver man bare noget lort, og ser sig blind på det, been there done that 😉

Der jeg mister tråden, det er nå folk sletter kommentaren, elle banner en fra de steder hvor man kan kommentere. Det er jo op til folk, om de vil rette sig efter det, eller lade være. Men de kan da i det mindste stå ved det, og så kontakte en og sige “Hør her mester!!!”.

Men bare slette, blokke og lade som ingenting, det er da lidt kujonagtigt ?!

At folk kommentere, viser faktisk bare at de har en holdning til det man laver og ikke er ligeglad!

Som i nok kan gætte, så har jeg lige oplevet at blive slettet og blokket, uden en kommentar om det. Og jeg ved at jeg ikke er den eneste, som har været ude for det, af den gældende fotograf/blogger.

Men husk på en ting, man bliver ikke bedre at af slette kommentare/indlæg, man skjuler bare at andre ikke er enige med en selv!

Vi lever i den frie verden og bryster os af pressefrihed, men  at en presse fotograf/blogger (Du ved hvem du er!) selv censurere folk, det æder da lidt af troværdigheden!?

Det var bare lige en weekende kommentar, som jeg har tænkt over i et par dage 🙂

HUSK og vær åben for kritik, for hvis 80% ikke kan lide det du laver, så er det nok lidt galt 😉

9 kommentarer

 • Jeg hader censur… 🙂 Jeg blev for nylig blokeret fra kennethlund.dk fordi jeg forholdte mig kritisk til hans indlæg.. ikke så meget som en kommentar fulgte med.. nej nu kan jeg bare ikke skrive ting på hans blog. Ej hellere når de er saglige eller endda indeholder ros..Forstår udemærket godt din overraskelse og forundring…

  Men nogen vil bare være den selvudråbte gud og vil ikke ha at folk kan stille spørgsmål ved evner osv.. 🙂

  Men så er det jo godt du ikke udøver censur.. 🙂

 • Om jeg hader censur ved jeg ikke, men vil man censurere skal det gøre med stil; altså en klar markering på blog’en at denne kommentar er blevet blokeret og at kommentatoren får besked.
  Det kan jo blive nødvendigt, hvis man har en stalker eller en plageånd, som spammer en for groft.
  Men har man valgt at køre en blog må man jo også tage det sure med det søde 😉 Alt andet er jo lidt for tøse-agtigt efter min smag …

 • De fleste mennesker der ikke kan tåle kritik er mange gange demsom laver et dårligt stykke arbejde og er useriøse.

  Det bedste ville være hvis folk ikke tåler kritik så hold jeg
  væk fra nettet i stedet for at blive barnelige og blokere for folk
  hvilket er latterligt.
  Hansp

 • Censur kan sådan set være fint nok så længe det bliver brugt rigtigt. Det du er inde på her er tydeligvis ikke god censur. Men de fleste af os kører vel noget spam beskyttelse som i bund og grund også er censur.
  Jeg har også oplevet nogle kommentarer på min blog som jeg ikke har sluppet igennem simpelthen fordi det ville jeg ikke byde mine læsere. De kommentarer har så sjældent haft noget som helst med indholdet af gøre. Det er kommentarer som indeholder emner som sex og andre ting som intet har med emnet at gøre som jeg ikke slipper igennem.

  Så censur er fint nok bare der er en fornuftig årsag til det 🙂

 • Det er klart, at en stalker ol., kan ses som en undtagelse (dem har jeg desværre ikke nogle af ;)).
  Jeg vil nu ikke sammenligne spam, med censur. Da spam oftest er sendt ud af robotter, men der kan da selvfølgelig være en god grund en gang imellem. 🙂

 • Kenneth Lund er decideret kendt for at censurere enhver kritisk kommentar.Man bør ikke færde på nettet, hvis man ikke kan tåle at få en kritisk bemærkning engang imellem.

 • Cencur er fint, hvis du ikke vil byde andre læsere en dårlig stemning. Der er ingen grund til svineri og mobning. Men det her er internettet og folk er beskyttet bag deres skærme og siger grimme ting uden ansvar, for sidst på dagen, bliver de ikke konfronteret med det. Se bare youtube, hvor folk bliver kritiseret og svinet til. Men altså WHO gives a fuck 😀
  http://www.micnugen.blogspot.com

 • Hmm skrev en lang smøre, men det blev åbenbart ikke postet. Men lad mig opsummere. Folk kan skrive hvad de vil i princippet. Bare se youtube. Lad dig ikke påvirke. Du ved du selv er bedre.

 • Du var røget i spam filteret 🙂
  Men du har helt ret.