Det er det sammen hver gang, jeg laver en aftale om et shoot, en workshop eller ligende.
Indtil kort tid før, der er jeg helt oppe og køre, F..k det bliver godt, lækre idéer, masser af planlægning, det køre bare.

Så sker det, en eller to dage før, der går jeg bare kold, mit kamera stinker, jeg kan ikke klare mig, med det grej jeg har, jeg må ud og låne, eller lave “last minute” fejlkøb.

Den er stensikker, det er ingen vej uden om, og dagen før, er jeg altid ved at ringe “øhh, jeg er desværre blevet syg”. Jeg er heldigvis, aldrig gået så langt, at jeg har aflyst noget, af nervøsitet 😉

Igen er det det samme hver gang, jeg møder modellen/kunden. Jeg har mest af alt, bare lyst til at vende mig om og spæne den anden vej.

Det gør også at hver gang, at jeg går i gang med et shoot, så strammer jeg mig mere og mere an, bare for at nå i et “godt basis” resultat. Det rykker mig heldigvis også for hvert shoot, så en eller anden dag, der skal den nok være i skabet 😉

Spørgsmålet må være, hvad fanden gør man for at slippe af med den nervøsitet?

Svaret er: Jeg ved det IKKE :s

Jeg tror heller aldrig, at jeg finder svaret, jeg ved faktisk ikke om jeg har lyst til at det skal forsvinde, for det holder mig skarp, nå det gælder. Så i mellemtiden, så vil jeg bruge mine mindreværds komplexter, til at blive bedre til at lave gode billeder, hver gang 😉

Tags:

Categorised in:

This post was written by jakob