Så kommer der lidt flere billeder fra den CP. Det er ved at være de sidste i rækken, der er et sæt mere, men de skal ramme et særligt look og det kræver en tur på PS, det er der ingen vej uden om. Men tilbage til dem vi har her 🙂

Fælles for alle billederne her, det er at den eneste lyskilde, det er to California Sunbounce micro, med Zebra beklædning.

Jeg/vi havde to shoots, med Dan og Emilie, men må indrømme at billederne fra det første, på ingen måde kan hamle op med dem fra nr 2. så de er blevet arkiveret, og kommer ikke frem igen. Ikke at de var dårlige dårlige, men de her hænger bare bedre sammen.

Nej, Dan er ikke uskarp her, det er Emilie der er målet 😉

Så kommer mit ynglings billede, da jeg havde taget det, så var jeg ved at pakke sammen og tage tilbage til KBH. Det var dog godt, at jeg ikke gjorde det, for der kom lige så gode billeder senere på dagen 😉

Jeg har arbejdet, sammen med Dan et par gange, men det var første gang, jeg lavede noget sammen med Emilie.

De stillede begge op, og var med til at “lave” et billede, ikke bare at få taget et billede (Hvis det giver mening).

Sådan som jeg ser det, så er der to måder at være model på:

  1. Modellen stiller bare op, og venter på en til at styre ham/hende.
  2. Modellen har lyst, arbejder med på idéen, og deltager aktiv på at få lavet et godt billede.

Det er klart type 2, jeg er mest til at arbejde med 😉