I går var jeg ude og skyde Morten og Louises bryllup, alt i alt en god dag 🙂

Planlægning

Aftalen var at jeg skulle skyde i kirken, efter kirken, bryllups billederne og så lige nogle headshots af gæsterne, imens de sad ved bordene.

Jeg havde planlagt at være i kirken kl 14.00 da brylluppet var kl 15.00 og da alt var timet og tilrettelagt som i bedste Olsenbanden stil, så var jeg forud for min tidsplan.

På vejen skulle jeg hente Kenneth, som skulle give mig en hånd med (Tak til ham :)), alt i alt helt fint og i god tid.

Meeeen igår var det Pride Parade og ca. 10 min før min destination (og jeg var 15 min før min plan), så mødte jeg dem imens de krydsede fra Falkoner Alle til Jagtvej.

Shit jeg blev desperat, det tog dem lidt over 30 min at krydse vejen, og jeg var låst i midterste vejbane så jeg måtte bare sidde og nyde showet. Så det var ikke andet at gøre end at ringe til gommen: “Øhh Morten jeg har et problem…”. Heldigvis så tog han det meget pænt, ca. 40 min forsinket så ankom jeg til kirken og så havde jeg små travlt.

Så næste gang skal jeg måske tjekke min rute, fra hjemmet til destinationen?!

Grejet

Jeg havde pakket alt mit grej, samt et lånt Elinchrom Quadra Ranger sæt og nogle andre lånte ting.

Fore at give en lille idé om hvad jeg havde med, så kommer der en liste her:

 • 2 x D700
 • 14-24
 • 24-70
 • 70-200
 • Nikon 105 Macro
 • 50 f/1.4
 • Nikon Fisheye 10.5

Lys:

 • Min LS-46 med indhold (se her)
 • 3 Speedlights
 • Skyport sæt med 3 modtagere
 • Beauty Dish
 • Elinchrom Quadra Ranger sæt med to lamper
 • Ezybox Hotshoe 60x60cm
 • Westcott 50″ softbox

Alt i alt 4 ture ud i bilen, og en masse foreberedne arbejde for at sikre at det virker.

Shootet

Efter nogle enkelte billeder ved kirken, så skulle de officielle billeder tages, se det var sjovt.

Stedet var Nørrebro bryghus da det var her de havde mødt hinanden. Egentlig så skulle vi have skudt ved Utterslev mose, men da vi var lidt bange for vejret, så havde jeg bedt dem om at tænke på nogle alternative muligheder.

Jeg har tideligere været gæst på Nørrebro bryghus og efter et kort visit så var jeg ærligt talt lidt nervøs, ved tanken om at skyde billeder derinde med alle de mennesker 🙂

Jeg vil ikke komme så meget ind på selve shootet her og nu, da der kommer billeder en af dagene. Men jeg kan fortælle så meget som, at det var sjovt og blev godt 🙂

Louise konstaterede på et tidspunkt, at jeg grinte lidt hver gang jeg havde taget et billede. Men det var lidt komisk at gå rundt derinde og skyde bryllups billeder og samtidigt så var både brudeparret, Kenneth og jeg i rimeligt højt humør, så det var svært andet end at smågrine hele tiden 🙂

Så en stor tak til Nørrebro Bryghus, for at lade os rykke rundet på det vi lige fik lyst til og stille lokalerne til rådighed.

Hvorfor var det at jeg bruge tid på at skrive grejet op???

Jo, jeg brugte kun en SB-800 og min EzyBox, samt triggere til hele shootet. Men som jeg overbeviste mig selv om, så havde jeg manglet grejet hvis jeg ikke havde haft det med 😉

3 kommentarer

 • haha, skulle lige til at sige det da var alt for meget grej :)men sålænge du ikke skulle slæbe rundt på det, så var det jo fint at være forberedt.

 • Ja det var godt nok meget udstyr! Jeg ville også synes det var imponerende hvis du kunne nå at bruge bare halvdelen. Jeg var selv bryllups fotograf sidste lørdag (store regnvejrsdag). Her erfarede jeg også at der slet ikke var tid til at bruge så meget udstyr. Jeg nåede at bruge en 50mm 1.8 og en 18-105 mm, en SB900 og Elinchrom Quadra Ranger sættet med to lamper og fotostativ (+ fire lommelygter til foto tricks).Jeg glæder mig til at se dine billeder.

 • Det lå heldigvis i bilen 🙂
  Jeg havde heller ikke regnet med at nå det hele, faktisk så havde jeg kun en ting i tankerne, men det blev det heller ikke til 🙂