I efteråret var jeg sammen med Theis på Photokina og der fik vi blandet andet lov til at snakke med et par af Nikons Europæiske ambassadører.

Nu skal det ikke være nogen hemmelighed, at jeg for det første, ikke er vant til at interviewe folk. Men endnu værre, så er jeg SLET ikke vant til at møde folk som Pep Bonet, folk som jeg har fulgt i årevis, og så endda med muligheden for at stille dem spørgsmål, om alt fra grej til deres historier.

Men anyways, hør hvorfor Pep Bonet til sammen med Jan Grarup var med til at stifte NOOR, og hvordan han forfølger, samt udvikler sig selv og sine historier.

Som Theis sagde efterfølgende, lignede jeg et barn der var sluppet løs i en legetøjsbutik, samt at han aldrig havde set mig så nervøs og rød i hovedet før 🙂

Jeg håber, at du har nydt det, og en ting er sikkert jeg ved hvilken workshop, jeg skal på næste gang 😉