Min gamle kollega Mathias, var en af dem der villigt stillede op til min D4 test, og jeg tænkte at jeg lige ville smide lidt flere billeder med ham.
Jeg har kendt Mathias i nogle år efterhånden, det var ham der fik mig ind på portræt vejen. Det skete kort og gode ved at han lavede en aftale sammen med en fælles bekendt, og efterfølgende en kusines veninde. Derefter var jeg hooked på portrætter 🙂

Normalt vil jeg gerne vide alt muligt om personer jeg tager billeder af, men da jeg havde kendt Mathias i en del år efterhånden, bla. siddet på projekter med ham flere gange. Var jeg overbevist om at jeg kendte ham.

Da han havde været i byen aften før, og jeg havde været ude og skyde til sent om natten, samt det var længe siden vi havde set hinanden sidst. Havde vi aftalt at mødes til en kop kaffe, inden vi skulle i gang. Imens vi drak kaffe snakkede vi om en hel masse, den person jeg mødte var en helt andet end ham jeg huskede. Det var vildt underligt,  men alligevel fascinerende, på den positive måde altså 🙂

Billederne er taget med naturligt lys, og enten med et 14-24 f/2.8 eller et 85 mm. f/1.4

I det daglige er han freelance App udvikler, så her sidder han foran sin iPad og “arbejder”.

Manden er konstant flyvende, her i meditations ligende tilstand.

Jeg må indrømme at jeg ikke rigtigt kunne mærke på ham, at ham havde tømmermænd. Næste gang jeg har tømmermænd skal jeg have det som  ham 😉

Nå ja, så lige supermand der tager afsted 😉