Efter at have snakket lidt, fandt vi ud af at man faktisk stadig leder efter guld i området. Jeg må sige at det kom lidt bag på mig, da jeg troede at det var et overstået kapitel.
Det viste sig at de, for sjov skyld faktisk leder efter guld engang imellem. De har da også fundet lidt, men det kan dog slet ikke noget der kan betale sig, sådan rent penge mæssigt.

Xander havde lidt svært ved at forstå, hvorfor de ikke bare lige fandt en masse guld og blev rige. Alt andet det var da lidt underligt 😉

Den sidste dag vi var der, skulle vi ned og se et lille vandfald. Det viste sig dog at de havde planlagt at vi også skulle lede efter guld. Der vågnede Xander op til dåd.

Vi fik en hurtig introduktion, til hvordan vi skulle finde de små guldstykker i mellem sand og sten. Kort sagt skulle vi bare skyllet gruset, ind til at der kun var jern og guld stykker tilbage.

Det var på som at stjæle skil fra børn! Nu var det bare om at komme i gang, og med en høj guldpris på 50$, var millionenerne jo lige om hjørnet.

Det var lige som at lede efter guld i legoland, vi vaskede og vaskede.

“Eksperterne” tjekkede efter, og en gang i mellem fandt vi da også noget.

Men ofte ledte vi bare 🙂

Det meste af tiden stod den på brug af skovlen. Det var dejligt stenet, mudret og tungt.

Derefter stod den på, små 15 min vaskning af sandet. Personligt tror jeg at jeg fik skyllet mere guld ud af sigten, end jeg egentlig bryder mig om at tænke på. Udover det sled det godt i ryggen.

Jojo, jeg fandt selvfølgelig det største stykke, også selv om at Christian hurtigt gjorde krav på det. Det var jo hans portion jeg vaskede ren. Nå ja, nå det kommer til rigdom, er man jo sig selv nærmest 😉

Dagens fangst. Den var dog på ingen måde nok til en serif stjerne (som i legoland).

Nå ja, rige det blev vi ikke denne gang. Udfra hvad vi fik fortalt, er der vel små 10 kr der. Tænker jeg på at vi var 7 mand høj, de to små hunsede dog bare med os, og at vi gravede i knap 2 timer. Ja, så er det en skidt timeløn…

Men sjovt var det, og ungerne elskede det. Det er en af de ting, man bare ikke kan købe sig til via et rejsebureau 😉