Jeg har længe gået og ledt efter et fast sted. Egentlig har jeg det fint med at skyde på forskellige lokationer, og jeg har et lille studio derhjemme, der har tjent mig godt. Men nogle gange, er det bare lækkert at have et “rigtigt” sted. på Som sædvanlig, havde jeg en række ufravigelige krav. Det vigtigste af dem, var at det skulle være tæt på hjemmet, og gerne her på øen. Jeg har simpelthen ikke lyst til at køre igennem København, for at komme ud og skyde.

I oktober fandt jeg, via. facebook, Flash And Burn Studio, og det lå på amager, mere præcist Amager strandvej 122 B. Ret hurtigt jeg fik ret hurtigt lavet en aftale med dem.

Udover mig, er der fire andre fotografer end mig.

  • Erika Stanley (ejeren), som pt. er ude og rejse.
  • Karin Ott, der er fotograf/billedkunstner
  • Steen Kelså
  • Marting Agarthon

Det er et fint udrustet studio, der er ikke vildt meget grej, men nok til at man kan klar langt de fleste opgaver. Udover det er der et par store vinduer, så i dagtimerne kan levere en god sjat lys. Dog har jeg haft min Einstein lampe med de gange jeg har været der. Men det er fordi, at jeg er bedst til grej jeg kender 😉

Bor du på amager, og mangler studio adgang for en kort bemærkning, eller fast. Vil jeg helt klart anbefale dig, at kigge forbi Flash And Burn Studio, der er god plads, og muligheder nok 😉

På lørdag har jeg en lille intro skydning, så hvis du mangler billeder til julegaver mm. så er det nu du skal slå til 😉

3 kommentarer

  • Tillykke med det nye sted. Det er bestemt fedt at have et fast sted. Det har jeg desværre ikke for tiden, men jeg vil igang med at kigge efter et i Århus 🙂