Udover at shoppe, planlægge og slappe af, har vi nydt en af USA andres seværdigheder, nemlig parker og skove. For at slå en ting fast, er kongelundsskoven eller gribskov, ingenting i forholdt til dem vi ser her 🙂 Øen vi bor på, har deres egen park, den hedder Washington park.
Den har en “loop road”, der gør at man kan køre den rundt i bil, samtidig med at den er ikke større end at man kan gå den rundt på et par timer. Vi har været der oppe to gange, første gang i bil, anden gang på gå ben. Derfor er billederne fra to forskellige dage.

De første billeder her, er fra en udkigs plads, der er en vanvittig lækker udsigt. Der kom også mange mennesker de gange vi var der.

Da alt her mere eller mindre ligger tæt på vandet, er der også en del drivtømmer.

Og gamle væltede træer, hvor man bare må stoppe og nyde udsigten lidt.

Takkede være tidevandet, var der mange små vandhuller ungerne var meget interesserede i 🙂

Den her krabbe fik så meget opmærksomhed, at den nok var rimelig glad da vi gik videre 😉

Nå ja, lidt kan man vel falde i staver.

Jeg har prøvet at fortælle den knægt, at kikkerten virker bedre vendt om!!!

Ja, alle kan vel blive lidt træt i benen.

Der er meget forskelligt dyreliv, bla. en del af de her metal fugle, aka. A-6 Intrude. Desværre holdte de her fugle sig også ude for en 400 mms række vidde (70-200 på en 2.0 tc).

Jeg har pt. et godt ørnebillede til gode. Der er mange Bald Eagles, men de holder sig på så god afstand, at der skal mere end et 100% crop til at få et relativt godt billede ud af det.

Jeg skulle nok bare have lyttet på Hans og fået et 500 mm. med 😉

Men om to dage, tager vi turen til Troi Montana, på vejen kommer vi forbi North Cascades National Park og Okanogan National Forest. Udover det kommer vi igennem bjergene og der skulle også ligge en ørken på vejen.  Vi kommer til at bruge to dage på at køre derhen, og formodentlig så tager vi turen hjem på tre dage, mere så vi få set lidt.

1 kommentar