Endnu en af Per Folkvers og Henrik Saxgrens regler.

Her hænger jeg mig mest i de 45 %, fiaskoerne kommer jeg tilbage til på mandag. Der skal ikke være tvivl om at talent, ja det er vigtigt. Men når det er sagt, så har jeg set flere rigtigt talentfulde fotografer i den grad haltede bagefter, når det kommer til succesdelen.

Omvendt har jeg set fotografer, der ikke på nogen måde, var født med “øjet” eller med et unikt talent, som både har oparbejdet succes og ikke mindst talentet alene af den grund “Fordi jeg vil det her!”.

Det er (vist nok) bevist, at der ikke er noget der hedder “Medfødt talent”, det hele drejer sig om de famøse 10.000 timers træning. De timer, ja dem kan du så dividere med en gennemsnitslukkertid på 1/100 sek, det er vist omkring 36.000.000.000 billeder, giv og tag en million.

Ja, så er det bare om at komme i gang, du skal ud og skyde nogle billeder. 😉