I lørdags var jeg ude som “supervisor” på et shoot. Dvs. en fra fotoklubben, er ved at tage en uddannelse som fotograf, og jeg var til at holde styr på stumperne. Til shootet, havde vi hyret to modeller (Nathalie Birkedal Nielsen og Michaela Theibel) + en MUA (Stinna Schwaner Goldbach). Som alle klart kan anbefales!

For en gangs skyld, var det ikke mig der skulle lave noget, jeg skulle sådan set bare være der, og rette på det fotografiske arbejde de andre lavede. Se det var lige noget for mig 😉

Men for an gøre en lang historie kort, havde vi en hyggelig dag, med massere af dårlige jokes, og tålmodige modeller.

Jeg fik da også lave lidt arbejde, mere sådan for hygges skyld. Dog havde jeg skiftet mit D800 ud med et D3x, i dagens anledning. De andre skød med lys, jeg selvfølgelig skulle være på tværs og skød uden, eller som her kun med pilot lyset.

De her tre billeder, ja de er stort set ens. Jeg har bare valgt forskellige behandlinger.

Det første her er “råt”, der er ikke lavet noget ved det.

Det andet her er jeg lavet en Cross Process ligende behandling på.

Ja, det sidste her, det siger sig selv, sort og hvidt ;). Det er vist noget tid siden, at jeg har lavet et sort/hvidt billeder, altså for hyggens skyld. Men det blik Nathalie kom med her, ja, det indbød til en et sort/hvidt billede.

Men det første sidst, dette var mere eller mindre det første billede jeg skød. Det er kun brugt naturligt lys, og så har jeg leget lidt med hvidbalancen, for at få det til at være mere solnedgangs agtigt. Skyggerne, lampen i baggrunden mm., de er efterladt bevist. Tanken var et pause billede, og det lykkedes nu meget godt. Hvis jeg selv skal sige det 😉