Sidste fredag og lørdag var jeg en tur i Idrætshuset Østerbro, da der blev afholdt DM i Thaiboksning.
Der var i alt 31 kampe, og der blev kæmpet om henholdsvis 3, 2 og 1 pladser. Om fredagen var der 15 kampe, med 3 runder af 2 minutter, og om lørdagen var der 16 af 4 runder på 2 minutter. Jeg tror aldrig at jeg har skudt så intenst før og slet ikke i så mange timer.

Det resultrede da også i mange, mange tusinde billeder, hvilke jeg har brugt små 8 timer på at sortere.

Rent fototeknisk startede jeg om fredagen med at bruge et 70-200, dog syntes jeg ikke at jeg kom tæt nok på, der var altid et torv med i billedet imellem mig og kæmperne. Derfor skiftede jeg det ud med et 24-70, da jeg så kunne komme ind imellem tovene i ringen, og derved komme tættere på kæmperne.

Nå ja det er muligt at komme for tæt på, her fik mit objektiv lige en på øjet, da jeg sad helt oppe ved torvene, og kæmperen her ramte ud igennem torvene 😉

En ting man skal huske som fotograf, er at man godt må stille krav og komme med ønsker.Hvis du ser på de første billeder, er der en masse af lys i baggrunden. Et par gange var jeg oppe og bede dem om at slukke mere og mere lys. Det havde en enorm effekt på slut resultatet 🙂

1 kommentar