Torsdag eftermiddag fik jeg fat i en trist “Buller”, “Der er en eller anden tosse, der har klaget over støjen, så vi må ikke køre efter kl 18”, og med beskeden om, at med mindre jeg ville have en ordentlig brandet på, så var der ingen grund til at komme før lørdag morgen. Da jeg udemærket ved, hvordan jeg håndtere alkohol i store mængder, syntes jeg, at det var en god idé at blive hjemme hos familien om fredagen 😉

Lørdag morgen kl 5, ringende uret. Ja, det var små 4-5 timer siden at jeg satte det :s

Alting var heldigvis pakket og klart, så jeg hoppede i badet, fik noget morgenmad, og kørte imod Flyvestation Vandel, hvor DHB blev afholdt.

På vejen var jeg lige forbi fyn, for at låne et GoPro, og aflevere et objektiv jeg havde valgt at skille mig af med. Dog gik det hurtigt op for mig, at GoPro, forlængst havde taget sit indtog i bil verden. Alle bilerne havde min. 1 kamera siddende, et eller andet sted. Men tak til Hr. Dahl Damsted for udlån!

Ca. kl 10, står jeg ved indgangen, og prøver at komme ind. Jeg går igennem alle de firmanavne, jeg kunne stå registeret under. Efter en masse leden, tænker jeg; “Jeg ringe lige til Buller, og få svart”. Men ak, jeg havde ikke lige gennemtænkt den situation igennem. Den brandert fra aften før, havde selvfølgelig prøvet kræfter med ham, og havde vist sat hans mobil på lydløs, han hørte den i ihvertilfælde ikke 😉 Heldigvis kom Anders “Snabel” til min undsætning, det viste sig, at jeg var registeret som Smile Bitch fotograf, jojo man var kommet i fint selskab!

Derefter var jeg klar til at gå i gang 🙂

Drifting

Udfordringen lød på drifting. Men det gik hurtigt op for mig, at jeg intet kendte til, hvad et godt drifting billede var. Heldigvis kunne Snabel give mig lidt kyndig vejledning 🙂

Her ses Snabel, der er den ene halvdel af Smile Bitch teamet, i hans yndige gule vest 🙂

På rundtur i lejeren

I løbigt at dagene var jeg en tur rundt i lejeren. Det var større end det lige så ud til. Gode sko er helt klart at anbefale 🙂

Nå ja, der er vel en bilvask på stedet?!

402m aka Quarter mile

Denne raket motor, den tilbagebragte de 402 m på 7,21 sek….

Under motorhjelmen på raketbilen. Bemærk på højre side af motoren, er benzin tanken, og på venstre sidder køren.

MIB – Men in bugs. Jeg kunne ikke helt lade være med at smile lidt, da jeg så denne.

Generelt fik alting monteret hjul, om det var sofaer, eller andre underlige små ting.

Nå ja, tossen der faktisk fik mig ind på eventet, tak til Buller fra Team Man og Smilebitch.dk, eller Kulsbjerg som han hedder i mit univers:)

Det var sådan en af de ture, hvor det går op for en, at der er rigtig mange små interessante historier gemt i krogene. Næste gang, tror jeg helt klart, at der skal opsøges nogle af de historier, og så ellers bare fokusere på at tage bil billeder nå man nærmer sig semifinaler og finalerne.