Vi har en tendens til at over komplicere det at tage et billede.

Vi skal planlægge, bygge, vi skal booke en model, vi skal finde en lokation, vi skal ud at købe nyt grej, vi skal, vi skal vi sk….., og så døde projektet.

Det hele blev for stort, det blev for omfangsfuldt, og inspirationen og motivationen forsvandt, eller måske var det bare et af punkterne der ikke gik op. Derefter gik det hele i vasken, og kameraet blev på hylden.

Men sådan behøver det altså ikke at være, du kan faktisk bare holde ind til siden og tage et billede, og så videre ud af vejen. Det behøver ikke tage mere end 5-10 minutter, og vi har alle 5-10 minutter, ellers kan vi finde dem, men mere om det onsdag i næste uge.

Jeg har altid et kamera med mig, om det er et lille Olympus Tough TG-5 lommekamera, mit Leica M10 eller mit store D850, skulle det gå helt galt, så er der mobilen. Det hjælper mig med at være klar når motivet eller inspirationen dukker på.

Alle billederne her, de er skudt ved at smide bilen i vejkanten og så ellers rende ud og skyde billedet. De er skudt med alt fra en mobil til DSLR.