Her i foråret har jeg ikke været super aktiv på bloggen. Jeg ville gerne love, at det kommer til at ændre sig i det næste stykke tid. Men det kan jeg desværre ikke love, dog vil jeg prøve 🙂

Hvorfor har der været stille?

Jo, her sidste efterår gav jeg mig selv nogle rimelig hårde deadlines, omkring ting der skulle nås/gøres. Udover det havde jeg tilbage i januar et downtown tilbud, det gav ikke super meget, men det resulterede i mange små shoots, jeg ikke rigtigt kunne bulke som oprindeligt havde planlagt. Krydret med en hulens masse arbejde og projekter, forsvinder tiden bare som dug for solen. Jeg plejer at sige, at kl 7 mandag morgen står jeg op og går i gang, og fredag kl 18 sætter jeg mig i sofaen igen (Hvis jeg ikke har et weekend shoot).

Tilbage i marts var jeg forbi Casper og Jette Tybjerg, hvor jeg brugte et par dage på deres Fotojournalist kursus. Der lærte jeg en del om hvordan man sætter ord og billeder sammen. Det var virkelig inspirerende, og gav mig et spark i røven, hvilket jeg havde brug for 🙂

En lektie blev også lært, lad være med at være en flink fyr. Jeg havde sagt ja til at støtte et mindre velgørenheds projekt. Ud fra det projekt voksede bla. en betalings reklame opgaver. Da jeg var på vej ud og rejse, var jeg i tidspres, og samtidig kendte folkene i forvejen, tænkte jeg “Hey, vi skyder bare og klare betalingen senere…”. Det viste sig at være en MEGET dum beslutning. Da jeg kom hjem, var der på 10 dage, gået så meget hårknuder i det, at opgaven/produktet mere eller mindre lukkede. Folkene bag det, havde ikke bestilt mig + modellerne, da de ikke var klar på daværende tidspunkt, og agenten der havde booket mig og modellerne, blev ved med at at sige “Betalingen er på trapperne”.

Men pengene kom ikke og jeg stod tilbage med en række udgifter til studio, nogle andre småting, samt en masse timers arbejde. Som det ser ud nu, kommer varen nok aldrig på hylderne, så det er intet at hente nogle steder…. Det er bare pisse irreterrende, og tog pusten af mig. Små 3 mdr. senere har jeg valgt at droppe regningen og komme videre med mit liv (det nagede mig bare så meget).

Men tilbage på den positive side, har Fotografens håndbog været en tur forbi en korrektur læser, og jeg er ved afslutte to ekstra kapitler (ting tager tid). Derover har jeg mere eller mindre skrevet en Lightroom 101 bog, jeg mangler lige de sidste 3 kapitler, og så er der en håndfuld folk derude, der skal have en kopi (i ved hvem i er!).

Udover det har jeg været dybt frustreret over mit D800. Men det kommer der mere om, inden for kort tid.

I den kommende tid (inden sommerferien)

Inden for de næste par måneder, skal jeg lave lidt forskellige projekter.

Appmon.dk er et ungt firma, der er drevet at to tideligere kollegaer. De to sammen med deres tredie partner, er super aktive, og har en alternativ tilgang til at arbejde på kontor. Det skal vi have lavet en video, samt billeder af. Vi er så småt ved at planlægge hvad der skal ske.

Nanny Nostoc er et nyt Rock band, der pt. knokler for at slå igennem. Til det skal vi have lavet lidt forskellige billeder.

Jeg har endnu en lokal udstilling på Plyssen, den 25/5-13 og 3 uger frem.

Danmarks hurtigste bil 2013, et par tosser (den ene en gammel soldater kammerat) har været så letsindige at skaffe mig presse adgang til DHB 2013. Det går så galt 😉

Der er også et fitness projekt, der ligger i støbe skeen.

Selvfølgelig også en masse portrætter.

Udover det, går jeg og tumler lidt med et par workshops. Egentlig var det ikke min plan, men pt. få jeg ugentligt forespørgsler. Så jeg er ved at brygge noget sammen, der gerne skal give mening, men ikke være det samme som alle andre udbyder 😉

Jeg kunne nok bruge

1 x D4 – Men det kommer nok til at vente endnu 😉

Frivillige assistenter – Der er mange der kommer, og spørger om de må komme med på et shoot. Er du stadig interesseret, eller få du lyst nu, må du gerne lige benytte min kontakt form, og skrive det til mig. Jeg laver en maling liste, hvor jeg kommer til at skrive ud, når jeg har brug for hjælp.

Frivillige motiver – Jeg skal til tider bruge folk til guides, hygge shoots mm.. Kunne det være i din interesse, benyt samme kontakt form, og så laver jeg en anden maling liste til jer.

Der vil typisk ikke være nogen betaling, modeller vil få billeder, assistenter vil få viden. På begge lister bliver det efter først til mølle princippet.

Står du og keder dig søndag kl 10:40 og en time frem, skal jeg ud og lave et enkelt portræt i sydhavnen (København), og der er plads til en assistent, er det noget for dig, så smid en mail.

Men kig forbi søndag, der kommer det første af to indlæg, omkring noget du nok kender, men alligevel er smart 😉