Forleden der skrev, jeg at det var på tide, at finde en tablet, enten en Asus Transtormer, eller en iPad.

Jeg var oprigtigt  talt meget i tvivl, om jeg skulle vælge det ene eller andet andet, men da jeg jo har en mindre æble farm derhjemme, så blev det en iPad. Så  fredag eftermiddag styrede jeg forbi Eplehuset, da de var de eneste der havde den hjemme, og fik en med hjem.

En tablet, om det er en iPad eller en android ting, så bliver man ret hurtig afhængig. Jeg har haft den i knap en uge, og den er allerede blevet en forlængelse af min højre arm, det havde jeg egentlig ikke lige set komme 🙂

Mine store tanker, var egentlig at vælge 64 GB uden 3G. For jeg har jo 3G i min mobil, som jeg kan bruge til router. Men efter meget gransken, så valgte jeg en med 3G. Det tror jeg faktisk også er den rigtige beslutning, for på kort tid, så er det gået op for mig, at den ikke er meget værd uden net.

Egentlig så vil jeg hellere have en 16GB med 3G, end en 64GB uden 3G. For det jeg kommer til at bruge min mest til, det er net, mail, osv.

Jeg købte et targus omslag til den, det var fint passede godt, og var rimeligt beskyttende. Men rimeligt hurtigt, så kom det til korte, skal man sidde og og skrive til den, så skal den have en speciel vinkel, og der kan jeg anbefale Appels eget Smart Cover.

Ydermere så har jeg købt deres camera connect kit, det fungere bare lige lidt for godt 🙂 Jeg sætter en enhed ind i min iPad, og så kan jeg smide alle mine billeder fra mit kamera over på iPadden, se dem, og hente dem videre ind på min computer, nå jeg kommer hjem. Man få en dims til USB og en til SD kort, det er ærgeligt at det ikke bare kan være indbygget, men sådan er det jo nu en gang.

Jeg har også været en del i App land, for den skal jo ikke være tom, følgende kan pt. anbefales :p

  • Air video – Der bruges til Streaming af film fra din maskine til din iPad.
  • Eye tv – Streamer tv fra din pc (kræver en tvtuner + eye tv på maskinen).
  • Dropbox – Et fil drev i skyen, der giver nem adgang til dine filer der ligger der.
  • Kindle – Amazon.com digital bogslag.
  • Pad Folio – Portfolio til iPad, så man kan isolere det fra sine private billeder.
  • Quicklytics – Google analytics oversigt

Har du en Mac med Lion, så kan du købe “Lion Server” via appels shop, og sætte VPN op hjem til. Det er super nemt, kræver dog en fast ip, hvis jeg ikke husker galt.

Men jeg vil vender stærkt tilbage, med mere info nå jeg har brugt den i en måneds tid, for tingene skal jo testes ordenligt 🙂

Tags: , ,

Categorised in:

This post was written by jakob