Efter en lille omvej på lidt over en time (Det skulle ikke stå Bågøvej og men Bogøvej), så ankom Københavner divisionen til workshoppen CreativePlayHouse v.2. Stedet var en lille lystbåde havn, hvor der var muligheder for lidt at hvert, så det var bare om at slippe fantasien løs.

Da vi kom ca 1 time og 20 minutter for sent (Eller kl 10. Københavner tid ;)), så var folk for længst gået i gang. Der var en god blanding af fotografer og modeller, øvede og begyndere i begge lejre, så jeg må sige at der var plads til alle 🙂

Christian listede rundet det meste af dagen og sørgede for at vi alle var glade og tilfredse.

Da solen skinnede fra en overvejende skyfrihimme, og modellerne var ikke bange for at gå til den, så var det godt nok svært af være utilfreds.

Jeg blev lidt fasineret af ELINCHROM 10292 Quadra to-go-kit S som Marco havde med bragt. Det var småt enkelt og gav en røvfuld af lys, prisen er små pebret, men det virker rimeligt potent og giver et godt lys.

Modellerne (her Zaid) fik også lov til at komme ud og sejle, med hånd kraft selvfølgelig, de skal ikke have det for godt 😉

Ved en 16 tiden så havde vi bagt i solen i godt 5 timer og jeg tror de fleste var ved at være trætte.


Så vi afsluttede stille og roligt ved en trampolin. Jeg kørte dog lidt før de andre, da jeg havde lang vej hjem 🙂

Ja og så lige Christian (aka. Quasimodo ), der var værten for arrangementet 🙂

Alt i alt en god dag i flinke og dygtige menneskers lag.

Mine billeder? Ja dem må I se en anden dag, det er ved at være sengetid for mig 😉

3 kommentarer

 • Hej Jakob..Jeg vidste der var noget jeg havde glemt.. det var de der kvajebajer for det med adressen.. Er jeg sku ked af.. Men super at både du og Kenneth kom.. Folk synes det var fedt i tog turen over og flere udvidede efterfølgende deres ønskeseddel til at indeholde sunbounce reflektor, beautydish og trådløse udløsere..
  Er super glad for at være kommet på et par af dine stemningsbilleder.. Især det sidste.. 🙂
  Derudover så er det med at jeg listede rundt jo sandt.. fik dog heldigvis skudt lidt selv, men var vigtigt for mig at vide at folk der deltog var glade og tilfredse..

  Jeg ser super meget frem til fremtidige events med jer hvad end det er i sunbounce eller i creative øjemed..
  Og derudover ser jeg frem til at se lidt af de fantastiske skud Kenneth og dig har fået slæbt med hjem..

  Keep Blogging..

  /Christian