Så er der kun 3 dage tilbage :p
Christian Hansen har allernådigst inviteret mig med til Creative Playhouse v.2.0 på søndag den 23/5-2010.

Da det er længe siden at jeg har været ude og lave noget rigtigt sidst, så glæder jeg mig HELT VILDT MEGET 🙂

Der kommer en bladet skare på 19 folk, det er en god blanding af nye og øvede fotografer samt modeller.

Stedet er fyn, nærmere en havn et eller andet hemmelig sted 🙂

Så søndag morgen kl 8, så pakker jeg alt mit grej og en enkelt Sony dims og køre mod fyns land, for at tage på endnu en workshop derover. Og så gælde det bare om at have en håndfuld gode billeder med hjem 😉

3 kommentarer

 • De lyder hyggeligt vi ses nok derovre
  Du og din familie ønskes en god pinse

 • Jacobandersen15

  et eller andet hemligt sted :)?
  “Sidste gang anvendte vi griffitti hallerne nede på Odense havn.. Så denne gang skulle omgivelserne være anderledes… Jeg har derfor fundet en idyllisk location på Nordfyn.. Det drejer sig om Otterup Lystbådehavn.. Dette er et sted jeg kender godt da jeg er kommet der meget i de senere år.. Et fantastisk miljø hvor der er alt fra mark, skov, både, vand og strand.. Jeg glæder mig rigtig meget til at dele oplevelsen af omgivelserne med de deltagende.”

  Kunne ikke lade vær. 🙂

 • Super indlæg.. 🙂 Keep them coming..:)