På sidste CreativePlayhouse, der lånte jeg en Hilite af Jesper Videbæk. Det var ved at ende i et rent marrit, da post DK valgte at pakken skulle “forsvinde”, men heldigvis dukkede pakken op igen godt 3 ugere snere :s Men en stor tak til Jesper for at lade mig låne den 🙂
Mit hovedmål var at teste om jeg kunne lyse den op med seedlights, folk siger at man kan, men jeg er typen der gerne vil se det 🙂

Da min nuværende stue ikke er særlig stor, så var jeg lidt presset i plads, derfor er der lidt lav dybde skarphed nogle af stederne (jo tættere jeg kommer på motivet jo lavere dybde, da jeg ikke kunne blænde helt ned).

De to SB-800 der sad i Hiliten kørte mellem  1/4 og 1/2 kraft. Man kan godt bruge en speedlight på 1/1 power eller 1/2 power, men jeg syntes at det gav det bedste resultat, nå man bruger to så lyset bliver bedre fordelt. De blev begge trigget som SU-4 slaves.

Den SB-900 der sad i softboksen kørte mellem 1/1 og 1/2 og blev styret af en skyport.

Billederne er kun justeret kort, lyset er direkte ud af kameraet.

En stor udfordring var at den lille, ikke ville være tættere end ca 40 cm fra den store :s

Den store vil ikke have taget billeder af skole fotografen, så det blev lige til et med ham alene.

Det er altså ikke mig, der har bedt knægten om at tage den hat og de briller på, det var ham selv!!

Og så ville han lige have et billede af hans ynglings legetøj 🙂

Jeg skal helt klart have en HiLite og det kan kun gå for langsomt :p

Men man skal altså have lidt plads hvis man skal bruge den rigtigt.

4 kommentarer

  • Man kan godt se hvem der er far til de drenge, men det kan de heldigvis voksesig fra.

    Ellers rigtig gode billedere fra din hånd.

  • Dejligt at HiLite’n godt kan “fødes” af et par SB-900. Troede egentlig ikke de kunne give nok lys og man skulle bruge rigtige studio-flash’es.Så nu er der vist ikke nogen undskyldning for ikke at investere i en HiLite 😉

  • Jeps, de ligner deres mor mindre og mindre 😉
    Ja, det var lidt overraskende og derfor måtte jeg prøve det 🙂

  • […] var en hilite, og min westscott 50″, og ellers det samme som her, så det vi jeg ikke gå så meget ind i […]