Lige før min sommerferie, så blev min National Geographic taske skiftet ud med en Think Tank Retrospective 30 Pinestone og jeg har lovet at komme med en anmeldelse af dem.

Jeg syntes som udgangspunkt at tasken er temmelig dyr, nå man skal have den i Danmark, de kunne godt hive lidt af prisen. Ligeledes så er det super ærgerligt at jeg ikke kan have min Air i den, men som en ven sagde “Det er en fototaske” og det han jo ret i.

Men det er så også alt jeg har af negative ting om den. Det er kort sagt den lækreste taske jeg nogenside har haft.

Jeg kan uden problemer rumme:

 • D700 hus (med greb)
 • Nikon f/1.4 50mm
 • Nikon 10,5mm fiskeye
 • Nikon 24-70
 • Nikon 70-200
 • SB-900
 • Sony Blogger video kamera (det er lille)
 • 3x 4 batterier til SB-900, samt ekstra batteri til D700
 • Lille Gorillapod til Sony
 • Ja og så nogle andre småting som kuglepinde, notes bøger mm.
 • Mit Cokin Filter slet med 4 filtre.

Det vilde er at den ikke virker overfyldt, nå jeg har alt det i.

Det er en god solid skulder rem, med en solid flyt bar pude, den er meget behagelig at gå rundt med.

Generelt så er tasken solidt bygget og det virke ikke på nogen måde, som om at den kunne går i stykker sådan uden videre. Skal jeg beskrive stoffet den er bygget af, så minder det mest som noget tykt lærred agtigt noget, men det skal næsten opleves.

Det medfølger et hav af skille vægge, så den kan indrettes på mange måder. Dette billede ligner lidt min opdeling.

En fed feature er, at der i hver side er monteret en lomme som lige passer til en speedlight, så denne kan sidde helt fast, men klar til action.

Alle lukke mekanismerne på nær, en lomme til papir indvendigt og en udvendigt, er lavet med solid, stærk og larmende velcro. Da det jo er Think Tank der står bag taskerne, så har de givet os muligheden for at lave den støjsvag, ved at give os muligheden for at “lukke” velcroen, så den ikke larmer.

Nå man har lukket en lomme eller låget på tasken, så sidder den godt fast. For at jeg ikke skal slås med låget, så har jeg valgt at “deaktivere” 2/3 dele af velcroen, og derved gøre det meget lettere at kommer ind i tasken.

Der er et stort rum med lommer til alle ens “dimser”. Dog kunne jeg godt her ha tænkt mig at der var mulighed for det i de store forlommer, da der kan være lang vej ind til det rum for at finde noget at skrive med og på.

Det var der på min gamle NG taske og det var lækkert.

Der er yderligere et regnslag med, som desværre fylder det meste af en lomme, så det har jeg pillet ud. Det kunne man sagtens have lagt i bunden af tasken, så det lige kunne foldes hen over eller noget. Så det er efter min mening en ommer.

Goecker har den fornøjelse at være de eneste der forhandler den i Danmark (pt.), så det giver den også muligheden for at sætte en lidt hamper pris i mit hovede (godt 1700 med moms.). Men igen det er Think Tank kvalitet nå det er bedst og kvalitet koster som bekendt.

Skulle du have fået blod på tanden, så kan de anbefales at du besøger Goecker butik eller webbutik eller tjekker den ud hos Think Tank.

Jeg er måske lidt farvet, da jeg har ventet på den siden den blev annonceret tilbage i februar. Men nå alt kommer til alt, så er det nok den fedeste og lækreste taske, jeg har haft fingrene i og den har været vente tiden værd 🙂

Det ultimative fix for en hver taske junkie :p

5 kommentarer

 • Jaja Hans blive nu bare ved den tanke 😉
  Nej jeg kom til den konklution, at skulle jeg vente på at jeg fik skudt de billeder jeg skulle bruge, så fik jeg aldrig lavet anmeldelsen 🙂

  Men jeg var også godt klarover at, den kommentar ville komme fra en eller anden 😉

 • Hvad er det Jakob er du gået over til Canon.
  Super anmeldese du har lavet.

 • hvorfor ikke en rygsæk?

 • Du var røget i spam filteret Johnnie 😉
  Jeg er ikke så meget til rygsække, det hænger måske sammen med at jeg en gang har smadret to objektiver pga. en dumme fejl med en rygsæk.

  Men jeg syntes de er super gode til opbevaring, men ikke i det praktiske, der er jeg mere til skulder tasker.

 • Så håber jeg godt nok, at den passer til dig. Ellers få jeg dårlig samvittighed 🙂
  Dem skal jeg da helt sikkert lige kigge på, syntes nogle gange at jeg mangler en laptop plads.