Hellere sent end aldrig, er vist mit motto pt 🙂 Men her kommer mit indslagom sunbounce on tour tilbage i september 🙂

Vi mødtes 5 mand høj ude ved metroen på vestamager, hvor efter vi tog ud på den nye parkour bane ude på ørestaden.

Det var simpelt arrangeret, der var ingen regler, ingen tidsplan, kun fantasien styrede dagen.

Nicolai var ikke længe om at finde det første offer, allerede inden vi andre havde gjort klar, så var han i gang med at skyde 🙂

Jeg startede lidt mildere ud, med en af deltagerene Kenneth, vi fandt et sted med skygge og hev sunbouncen frem 🙂

Tja. om jeg skulle vise Nicolai frem her eller om det var baggrunden det må I selv om 😉

Der var to guttere (de havde trænet i henholdsvis 3 og 1 år) som ikke var blege for at stille op til billeder og de var rimelig skarpe til at få idéer til hvad de kunne vise os.


Her blev jeg så nødt til at forlade turen for en kort bemærkning, da det var en dreng der var så uheldig at brække sin arm. Så vi måtte være voksne og ansvarlige og jeg kørte drengen samt to venner på skadestuen.

Her lavede jeg en stor fejl, jeg efterlod mit udstyr ved de andre tur deltagere, jeg har aldrig fundet ud af om de faktisk har saporteret det eller om det bare var en joke :$

Nå men efter en hurtig om gruppering fandt jeg ud af at de andre var taget ned til Amager strand. Her blev jeg så mødt med denne kommentar “Skal du have dit udstyr igen, så skal du finde en person du ikke kender og tage billede af ham/hende”, hmm tænkte jeg og efter kort men bestemt overtalelse så fik jeg mit udstyr igen uden at opsøge en fremmede.

På Amagerstrand kastede jeg mig over Johnnie som også var en af deltagerne på turen.

Han er på dette billede lyst op med hele to Sunbounces, da jeg skulle højt op i lukkertid for at kunne skyde solen ud.

Men jeg måtte jo ud og ud og skyde en fremmed person, det var en grænse som jeg skulle over. Jeg har ligget og rodet med den grænse i lang tid og Nicolai udfordrede mig den dag(endnu en gang). På de næste par billeder, der er det en dykker som hedder Kasper der indvilligede i at være model.

Han er lyst op med en sunbounce fra skygge siden (til venstre for kameraet)


Efter vi havde været på Amagerstrand så tog vi ud til Vm bjerget, Morten havde et lille lyserrødt rum vi skulle se.

Vi startede dog i parkerings kælderen.

Og så lige en tur i “The Pink Room”, hvor Morten var model 🙂

Efter en tur på Islands Brygge, hvor vi gik lidt rundt på havne kanten, og fik noget aftens mad, så tog vi ind på taget af fisketorvet og rundede dagen af.

Nedestående billede er taget med en Sunbounce mini + en SB-900 ev – 1.

Vi sluttede aften med en kop kaffe og en cola og en masse hygge snak om foto, og hvad vi ellers kunne finde på 🙂

Tak til Nicolai, Morten, Kenneth og Johnnie for at hyggelig dag 🙂