I morges, da jeg loggede på min maskine, der så jeg et navn på messenger som jeg ikke har set længe, så jeg skrev til ham og vi fik en lille sludder. Det var min gamle kollega og ven Mathias, han er pt. en “lille” tur ude i østen, den er vist oppe på 6 mdr. +, om han kommer tilbage, ja det må tiden vise 🙂

Til trods for at han nogle år yngre end mig, så er han nok en af de mest inspirerende mennesker jeg kender.

Han er stort set altid positiv, det er som om at der ikke er nogle ting der står i vejen for ham, er der noget han kunne tænke sig, så gør han det.

Han er bla.  en af grundstene for, mine fotointeresse som den er nu.

Vi to var bagmændene til CIBERs fotoklub, og under en workshop med Nicolai Brix. Det tilbød han pænt Nicolai min hjælp, og siden den dag, var min fotoverden ændret drastisk 🙂

Men prøv at besøge hans blog, og læs lidt om hans eventyr 🙂