Da jeg ikke altid har muligheden for at gå ud og tage billeder, så bruger jeg meget af min tid på at læse, høre og se matriale om fotografi.
En af de ting jeg godt kan lide er pod/video-cast, det kan jeg se og høre nå det passer mig.

For lige at gøre det klart: Jo jeg ved godt at ting tager tid og tid er penge, så det er svært for folk at holde det kørende i deres dyrebare fritid.

Det er efter min mening helt i orden at have sponsore ol. i starten midt i eller til slut i podcasts, det samme gælder for reklamer på blogs ol..

MEN F..K HVOR ER JEG TRÆT AF AT SIDDE OG HØRE PÅ EN ELLER ANDEN GUT OG PROMOVERE HANS EGENE PRODUKTER OVER HALVDELEN AF PODCASTET.

Det er helt fint at folk, der deler ud af deres viden, vælger at lave et produkt der kan hjælpe andre, det er god forretning for alle. Men det er sgu ikke derfor at jeg hente deres podcast, læser deres blogs mm..

Da jeg høre en hel masse, samt læser og ser meget. Så oplever jeg det som et stigende problem og det har resulteret i at jeg har afmeldt en så sendt som i foregårs, jeg gad ikke høre mere om hans actions eller templates til smug mug.

Det samme gælder workshops, der er ikke noget mere nederen end at gå ind på en blog og så er der for tredie gang på en uge reklame for en eller anden workshop de lige afholder og har et par ledige pladser til.

Jeg ved ikke om det er fordi, at de er kronisk på røven eller om det bare er grådighed, jeg håber bare at det trapper lidt ned igen.

Har man brug for at reklamere for sig selv og sine produkter, så gør det til en fast del af sitet og lad være med at proppe det ned i halsen på læser/seeren/lytterne.

Når vi som observander betaler med vores tid, så skal der også gerne være noget der er interessant at se/læse eller høre, vil jeg se reklamer så kan jeg tænde for TV3 eller smutte ind på ekstrabladet.dk 😉

Jeg vil meget gerne høre jeres holdninger til dette!

1 kommentar

 • Det er jo altid blog-læserens valg om han ønsker at følge/læse en given blog, om man vil acceptere alskedens reklamer, opfordringer, etc.
  Men vi skal jo ikke være blinde for at der er forskellige grunde til at drive en blog.
  De glade amatører gør det ofte fordi de har et ønske om at udbrede/dele deres viden eller etablere et online netværk/venskab med ens faste læsere.
  Andre driver en blog for at markedsføre deres virksomhed og dermed knytte kunderne tættere på og holde fast i dem.
  Der findes sikkert også en hel del andre årsager til at drive en blog 🙂

  Jeg har intet problem med at nogle blogs indeholder slet skjult markedsføring, blot man er ærlig over for læserne. Det er jo fint nok at man udbyder foto-workshops for at tjene penge på skidtet, blot man er ærlig omkring dette.
  Men det er jo ikke noget værre end dem som udbyder workshops og udtaler:

  “at man skam ikke vil tjene penge på det, blot have dækket udgifterne …”

  Alligevel skal de lige have 1500 kr for hver deltager 😉 (så vær dog ærlig omkring det) 😀

  /just my 5¢