Så er jeg kommet igennem, de første billeder fra de seneste CreativePlayhouse. Modellen hedder Linn-Hege Celina Vare Bagterp, hun holder til på fyn, og var super nem at arbejde med 🙂

Jeg gik lidt rundt om mig selv, et eller andet skulle jeg lave, men hvad???

Bagved os der stod en pavelion, og der tænkte jeg meget over at bruge min beautydish med grid, så jeg tænkte lidt skal jeg snuppe den eller tage min softboks?

Kasper Fladmose havde kort tid før, lokket hende ind under en bruser ude i omklædningen, så  Linn-Hege ville gerne lige have noget tørt tøj på, det var vel også fair nok 🙂

Imens hun var væk, så kom jeg i tanke om  vores to California Sunbounce micro (Zebra) stående fremme, og da hun så kom ud i en hvid skjorte og en lyseblå kjole så stod det klart, de skulle bruges. Det ville passe godt ind i miljøet, hvor de skillede sig ud, men ikke så meget at det var i voldsom kontrast.

Så jeg satte en på til venstre fra kameraet, og Kenneth smed noget lys på hende fra venstre, ikke så meget bare så der lige kom lidt.

Så blev der i bedste glamour stil, tænkt skintones!

Dette er klart mit ynglingsskud, der har hun lige “det der blik” i øjene, der gør foreskellen 🙂

Det hele gik faktisk ret hurtigt, jeg tror det var overstået på ca 10 min., måske enda hurtigere. De er altid lækkert, nå tingene bare spiller, og det er en af de klare foredele ved Sunbouncen og en sol der ikke gemmer sig bag skyerne 🙂

Billederne er taget med Nikons nye 85mm f/1.4, som jeg havde fået lov til at låne til lejligheden, det er et læk læk lækkert objektiv 🙂

De andre 3 sæt billeder, de er på vej igennem post, og er her engang i starten af næste uge 🙂

Tags: , , ,

Categorised in:

This post was written by jakob