Jeg har været så heldig at få lov til at låne Jeremy Cowarts Life finder DVD.

Den er nu set, og jeg kan ikke lade være med at give den et par ord med på vejen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg syntes, at han tager nogle lækre billeder og har en vision ud over det normale fotografer, har. Havde jeg hans talent og vision, så havde jeg nok været et skridt tættere på lykken 🙂

Men tilbage til DVD’en, der er over 4 timers video, hvor han fortæller om x og‐y. Samtidigt så kommer man ud på en række shots, hvor han fortæller ind over, efter samtidigt med shootet bliver afspillet. Ud over det, så ser man en masse om hans ege private projekter.

Alt i alt, så er det en god dvd med en masse god viden, superinspirerende og med lækre billeder undervejs.

Han har selv lavet speak på skriven, og det syntes jeg, er fedt, så kommer man lige som lidt med ind i hans mindset.

Men nu vokser træerne ikke ind i himlen.

Kigge man på alt det man få så syntes jeg alligevel, at prisen er liiiige i overkanten. Den koster lige knap 250$, og det syntes jeg, er rigtig mange penge for en dvd. Jeg har set et interview med Jeremy, hvor han retfærdiggør prisen. Ja, det er meget viden, men jeg kan hente 80% af det på nettet, alle mulige andre steder, til en helt anden pris.

De sidste 20 %, hvor man virkelig ser ham i aktion, dem ville jeg rigtigt gerne betale for, men ikke den pris. Ud over det, så er der en lille kommentar, der sætter mit p.. i kog, under et indslag om marketing, han siger næsten ordret “Har man fans og et følge, så kan man altid sælge noget til dem”, og så har han sat prisen så højt. Det, få, mig til at sige hmmmmm…….

Der går pt. rygter (han har selv skrevet det), at den kommer på udsalg i en periode. Er prisen til at følge med på, jamen så er det ingen tvivl, så vil jeg købe den. For ud over et par enkelte klip, der efter min mening burde ligge på hans blog, eller site. Jamen, så er kvaliteten i top, og den er gennemarbejdet. Den er bare efter min mening ikke de små 1300 kr + fragt værd :/