Hver gang jeg sidder og piner mig selv lidt over hverdagen, og hvad der nu ikke er lykkedes, så dukker Frøydis Geithus op med et skilt, hvor der står “How much do you want this?”. Ja ok, hun kommer ikke personligt, men jeg husker det fra et alle de foredrag jeg har hørt med hende.

Jeg har grundlæggende svært ved at brokke mig over mit liv, eller jeg kan godt finde RIGTIG mange ting, ting der ikke på nogen måde, er som jeg vil have det og nogle gange bliver jeg bare træt.

Kunne jeg spole bare 10 år tilbage, er der nogle sådan rent økonomiske ting, jeg ville have gjort meget anderledes, kunne jeg spole 17 år tilbage, havde min økonomiske situation været helt anderledes, end den er i dag.

Men tilbage til sporet. Folk der har fulgt mig længe, de kan nok huske nogle af mine gamle blogs. Dem fra den gang hvor jeg valgte at “Tage fotografiet seriøst”. Der havde jeg nogle problemer, nogle problemer der bare ikke ville lade sig løse. Til sidst gav jeg stort set op, heldigvis forsvandt det aldrig.

 Vi er villige til at sidde i en kø til bilvasken søndag eftermiddag, men ofte ikke villige til at gå efter det vi drømmer om? Måske er det den times frirum vi få, eller?

Vi er villige til at sidde i en kø til bilvasken søndag eftermiddag, men ofte ikke villige til at gå efter det vi drømmer om? Måske er det den times frirum vi få, eller?

I takt med at jeg nærmede mig de 40, og der kom en lille ny ind i familien. Der besluttede jeg mig for, at nu var det nok, jeg var nød til at komme videre. Enten fortsatte jeg eller også stoppede jeg med det der fotografi, jeg valgte at gå all in.

Jeg beklager hvis du har set videoen før, men her er den igen 🙂

2018 blev et langt år, et år med familie, baby, uddannelse/workshops, fotografi, arbejde, omstrukturering af gæld, FotoMalia, Step-Up og meget meget mere. Det er ingen hemmelighed, at da vi rundede 1 Januar 2019, der var jeg ikke bare træt, men meget træt.

Men jeg havde besluttet mig for, at jeg vil have det her til at køre. Jeg vil have mit fotografi til at køre, jeg vil være en bedre far, mand, søn, bro, ven og alt det der.

 David havde lige sagt “Alle kan tage et godt billede lige her og nu”, og det gjorde jeg så :) Dette billede summere 2018 ret godt op.

David havde lige sagt “Alle kan tage et godt billede lige her og nu”, og det gjorde jeg så 🙂 Dette billede summere 2018 ret godt op.

Men, det har været et fedt år, på rigtig mange måder. Og igen så ville jeg ikke bytte det for noget som helst. Jeg har lært mange ting, der er kommet mange nye, og super venner og samarbejdspartnere til, og når ja, der er kommet en lille charmetrold af en baby 😉

Jeg er på ingen måde i mål endnu, og jeg ved at jeg har lavet mange fejl i 2018, glemt vennerne lidt undervejs, og de ting skal der rettes op på i 2019.

Det kan godt betale sig, at sætte sig ned og lave en liste, en liste med ting du gerne vil, og så prioritere den, og gå så i kødet på den.

Men lad være med at løse alle problemerne på engang, tag et problem ad gangen. Du har resten af livet til at løse listen, og det regner vi med vil være et langt liv. Du kan lige så godt tage kontrollen over det nu 🙂

Så hvis du ikke allerede ved det, så find ud af hvad du vil og kom i gang 🙂

“How much do you want this?”

– Frøydis Geithus

Faktisk så, tror jeg det ville give mening, at lave en Frøydis app, hvor hun lige dukkede op, hvis man sad for længe på facebook osv..

2 kommentarer