… Det var det sidste der stod i den mail, jeg fik da jeg tilmeldte mig Help-Portrait København. Der var samlet 18 fotografer, dog havde lidt flere meldt deres ankomst. Der var flere af fotograferne jeg allerede kendte, så det var jo altid godt. Ligeledes var der allerede sat otte setups op, samt lavet kaffe og kage, og så var det bare om at komme igang.

Da klokken var lidt over 10, der havde de første, som ønskede deres portræt taget, meldt deres ankomst 🙂 Da det var en lille genert dreng (William på 2.5 år), så satsede vi på at min egen dreng på 5, som jeg havde med mig, kunne få lidt gang i ham.

Det var dog ikke nødvendigt, for da vi kom op, så kom der knald på knægten. Vi overvejede et kort øjeblik, at mands opdække ham over flere setups, så en af os kunne nå at fange ham. Karsten erklærede håneret over mig, “Hvor svært kan det være at skyde en lille dreng?”, ca. 2 timere senere fik han svaret 😉

Men efter lidt tid, så fik jeg ham og moderen over til vinduet, hvor jeg kunne skyde med naturligt lys og så var den hjemme. Ca. 20 min senere, havde jeg behandlet og printet billederne og kunne give dem til gæsten. Det var en ret fed fornemmelse, at levere til andre, i en god sags tjeneste 🙂

Jeg fik da også afvide, at jeg havde gjort en familie meget glad idag. Så var mit job ligesom gjort 🙂

Men nu var det ikke fotografernes dag, så i betingelserne der stod der at vi skulle slette billederne efter leveringen. Det eneste der kan vise er b.t.s. billeder.

Nu var jeg en af dem der bare mødte op og så godt ud (Sådan da). Så jeg vil sige tak til Still Leben for at stille studio til rådighed, samt styregruppen for det kæmpe forarbejde de havde lavet, der var styr på tingene!

Samt tak til de andre fotografer, for en hyggelig dag, jeg håber vi ses igen næste år!!

Se holdet af fotografer her: http://www.helpportrait.dk/frivillige-2009.html

2 kommentarer